![]() |
Cevap: Sivasspor - Kayserispor
hayatımda hiçbir maçtan bu kadar emin olmadım Sivas en az 2 farkla kazanacak ben 3-4 bekliyorum...
|
[QUOTE=hoğuz;893350]hayatımda hiçbir maçtan bu kadar emin olmadım Sivas en az 2 farkla kazanacak ben 3-4 bekliyorum...[/QUOTE]
Büyük lokma ye büyük konuşma kupa maçında kendi sahamızda eski şehiride rahat yeneriz dedik ama maalesef 2-0 kendi sahamızda yenildik oynanmadan maç kazanılmıyor |
Kayserispor kolay lokma olmayacak. Kazanmak icin oyuncularin cok savasmasi ve galibiyeti istemeleri arzulu oynamalari gerekiyor.
Kayseri onde baski yaparsa isimiz zor insallah yanlis taktik uygularlar |
Bu maçi mutalaka kazanmaliyiz
|
Kayseri yi yenmek çok zevkli olacak.
|
ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmalıyız umarım ilk maçtaki gibi şansız olmayız kazanmaktan başka çaremiz yok
|
[B]Ne pahasına olursa olsun YENECEĞİZ EŞŞEKÇİ TAYFASINI ![/B]
|
[B]Pedro şu maça yetişse de adama gol attırsak :D
Attığı 10 golün nerdeyse hepsi boş kaleye.E bizim de kanatların iyi olduğunu düşünürsek bu adam gol kralı olur :D :D[/B] |
[B]yeni hoca herzaman takımlara moral vermiştir kayseri takımıda yeni hocasıyla çıkış arayacak hiç bilmediğimiz sistemle oynayacaklar taraftarımıza büyük iş düşüyor inşallah yeneriz[/B]
|
en son erciyes maçında sivastaydım yine bir kayseri takımı maçına sivasa dönüyorum inşallah bundan sonra gurbet bitti inşallah maç kaçırmak yok :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |