![]() |
Cevap: Pedro Oldini kimdir?
Oldini için ümitsiz yorumlar yapıyoruz ama Djebbour da Yunanistandan gol kralı olarak gelmişdi sonuç hüsran oldu belki Oldini'de bizde gol kralı olur
|
[QUOTE=34MUAMMER58;893381][b]ben okadar umutsuz değilim ,başarıya aç futbolcu,yaşıda öyle çok değil inşallah faydalı olacaktır,hiçbişey yapmasın 2 defansı oyalasın yine yeter [/b][/QUOTE]
Hocam iş iki defans oyalamaksa, adama verdikleri paranin yarisini versinler ben 3 kisi oyalarim.. :D şaka bir yana insallah Roberto Carlosun dusundugu sisteme uyar ve basarili olur. |
Nasreddin hoca tabiri ile "ya tutarsa" ))
Hayırlısı olsun.. |
Adam 80 maçta 13 gol atmış de costa ve hakan aslan 80 maç oynasın 20 gol atar
|
bun adamain golleri hep beles gol
yani onlari bende atardim hic uzaktan ve kendi emegile atmis golü yok teknigide yok yani rengifodan daha kötü bu oyuncu birisinin yazdigi gibi anca sivas 4 eylül de oynar adamin ismini youtube a yaz gollerini bulmak icin youtube yoruldu brezilya ikinci lig oyuncusu :) hadi bakalim |
[QUOTE=58CeZa58;893408]bun adamain golleri hep beles gol
yani onlari bende atardim hic uzaktan ve kendi emegile atmis golü yok teknigide yok yani rengifodan daha kötü bu oyuncu birisinin yazdigi gibi anca sivas 4 eylül de oynar adamin ismini youtube a yaz gollerini bulmak icin youtube yoruldu brezilya ikinci lig oyuncusu :) hadi bakalim[/QUOTE] brezilya 1. lig kardes ama dogu kardesimiz 2. forvet olarak almisiz diyior... diger isimse Toto Tamuz... bu oyuncu bence iyi youtuba yaz bakalim toto tamuz :) |
[QUOTE=calipso;893388]Hocam iş iki defans oyalamaksa, adama verdikleri paranin yarisini versinler ben 3 kisi oyalarim.. :D
şaka bir yana insallah Roberto Carlosun dusundugu sisteme uyar ve basarili olur.[/QUOTE] [B]HE KARDEŞİM lafın gelişi dedim,tabikide forvet demek gol demektir,şu ortamda oynadığımız takımların defanslarınıda oyuna sokuyoruz ,bu oyuncu ilerde dursa enaz 2 kişiyi çakılı bırakır dedim,bu yüzden atıfı kaybetmek üzereyiz bikaç hafta daha böyle oynarsa atıfı carlos siler adam haftalardır kayıp ,ayrıca bende dikkat etmedim 2.b den geldi sanıyordum seri A takımından gelmiş [/b] |
[B]Brezilya liginde bile, yani defansin yumusak olan bir ligde bile bu kadar az bir Gol ortalamis olan Forvet, Süper Ligde ancak NAL TOPLAR:mad:[/B]
[B]YanILmayi cok ama cok istiyorum ama görünen köyde kILavuz istemiyor![/B] |
ismi her ne olursa olsun, alınacak santrafor hazır gelmeli, sakat olmamalı, idman eksiği olmamalı....aksi takdir de adam form tutayım, adapte olayım derken sezonun sonu gelir ve hiç bir yararı olmaz...brezilyalı için ben de arkadaşlarla aynı kaygıları paylaşıyorum...
|
forza pedriel
anti pedro pedronun attigi golleri gördüm youtube da fena degildi ama ne yaziki PES 2012 de atmis hepsini haha gecen nail beyin dedigi gibi gelecek forvet nokta transfer olmali yani geldigi gibi kadronun ilk 11 nde oyniyabilinecek oyuncu ama biz transferde bekledik yine pazardaki satilimiyan cürük elmalari bedavaya almak icin bravo ben toto tamuz ubile elestiriyordum yeterli olmaz diye helal olsun daha iysini aldik pedro |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:31. |