![]() |
Cevap: Sürpriz isimler olacak
Carlos bile süpriz diyosa gerçekten önemli isimlerdir.Umarım Anelka değildir :)
Cenk Tosun + Alex olsa ne eice olur :) |
İnşallah iyi yönde süpriz olur. Kötü oyuncu gelip bizim için süpriz olmasında
|
[QUOTE=babapiton;893654]Carlos bile süpriz diyosa gerçekten önemli isimlerdir.Umarım Anelka değildir :)
Cenk Tosun + Alex olsa ne eice olur :)[/QUOTE] Aynen kardes bu cok cok super olur Bu iki transfer bizi ilk 3. tasar |
Cenk tosun
........Alex....... Aatif......... Burhan eser ....Mehdi..Kadir Ziya, Da costa, Sahbaz, cicinho Korcan Aatif <- Aydin Alex <- Pedro Kadir <- Hakan Boyle bence super olur |
Carlos hocaya basarilar yapacagi transferler dolaysile kendisini kutluyoruz insallah gelecek olan oyuncularimiz bize cok güzel katki saglar ve sikintilarimiz bir an önce biter
|
Ben hiç de öyle yıldız transfer beklemiyorum. 2-3 Ligden transferler olabilir. Tabi bizim bu kadar yıldız oyuncu beklediğimiz bir ortamda bize ancak 2-3 ligden gelecek olanlar sürpriz olur.
Not : Ben 2-3 ligden gelecek olanlara kesinlikle ön yargılı değilim. Sadece sürpriz açısından :rolleyes: |
Surpriz ismin [B]Tuncay Sanli[/B] olacagini dusunuyorum
Sercanin geri donmesiyle Bursaspor kadrosunda artik yer bulamaz gonderilmesi gundemde. Bedava saliverirlerse hemen aliriz :D |
Carlos ve Başkan varsa sorun yok. kaybedilen bişeyde yok. Ama kazanılacak şey çok. Gelen ve geleceklere şimdiden hayırlı olsun demek düşer. Onlar görevini yapiyor sıra stada giderek destek vermek için bize düşüyor
|
Aman supriz transfer yapmayalim ! zaten yaptik 2 tane supriz transfer ;)
|
Inshallah suprizler hayirli olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:11. |