![]() |
Cevap: Torku Konyaspor - Sivasspor
Deplasman takimi degiliz benim umudum yok
Gol yiyince dagiliyor takim. transfer yok hersey fos cikti |
kayseriyi yenmekle lig bitti zannediyorlar herhalde önümüzde deve dişi gibi takımlar var biz haala santrafor bulamadık mahalle maçında bile takımlar santroforla oynuyor carlos oynadığı hangi takımda santrofor olmadan oynamış yok böyle bir şey
|
takımda hırs yok
|
Önce gerçekçi bir durum tespiti yapalım. Pedro Oldoni hazır değil. Burhan,Aydın,Atıf gibi bazı oyuncular maç yoğunluğundan bitik. Akhisar maçı aynı anlayışı ve kadrosuyla Konya karşısına çıkarsak, yenilmemiz işten değil. Öyleyse teknik heyet hem biraz gençlere güvenecek, biraz rotasyon yapacak, hem de bazı inatlarından vazgeçecek. Tamam, yönetim istenen transferleri yapamıyor. Ancak, siz de kenardaki oyuncuları gerektiği gibi kullanamıyorsunuz.
1) Atıf forvet arkası serbest oyuncu olarak yani en verimli olduğu yerde oynamalı. 2) Aydın ve Burhan en az birer devre dinlendirilmeli. Yerlerine Niyazi Batuhan Salman ve Cihan Özkara gibi oyunculara şans verilmeli. 3) Oyun disiplini futbolcularımızın beynine yeniden işlenmeli. Konya maçından açıkçası çekiniyorum. Bir de peşinden FB maçı geliyor. Kupada iddiamız bitip ligde de puan kayıpları başlarsa hedefler değişir, bir anda kendimizi başka yerde buluruz. Yönetim bir an önce hazır bir orta saha ve hızlı bir santrforla anlaşmalı, diğer taraftan da teknik heyetle usulünce konuşmalı ve Konya maçından mutlak puanla dönülmesini sağlamalıdır. |
Artik var gücümüzle lige sarılmamız lazım bizim kadro olarak iki kulvarda koşmamız zor ikisinide kaybetmekdense birine ağırlık vermemiz daha mantıklı
|
[B]Akhisar maçındaki oyunumuzu oynarsak sonuç hiç iyi olmaz. Mutlaka o oyunun üzerine çıkmamız lazım. Konya dirençli, evinde iyi oynayan bir takım. Umarım 3 puanla döneriz.[/B]
|
Bu akhisar macindan sonra benim konya macindanda bir beklentim yok ne yazikki :(
|
Akhisar maçındaki gibi bir kadro ve oyun olursa 1 puana razıyım . ilk 3 sıradan kopmamalıyız .
|
[B] takımın en buyuk sıkıntısı gol yıyınce oyundan cabuk dusmemız ve forvet eksıgımız hepımızın bıldıgı gıbı ıcerıde sıkıntı olmuyor baskıyla gol atıyoruz ama deplasmanda zor kazanıyoruz[/B]
|
Akhisar maçındaki futbolu sergilersek her deplasman maçlarında yeniliriz gol elamanın yok. Atıfı markaja aldınmı kimle gol atacaksın en az iki tane gol elamanı lazım bir tane alındı bana pek ışık vermedi çok ağır gerçi şuan daha yeni inşaallah ben yanılırım.Yine söylüyorum Konya maçındada Akhisar maçı gibi oynarsak yeniliriz taş çatlasın beraberlik belki ,çünkü futbolu beğenmedim ve gol elamanı sıkıntımız var. EN BÜYÜK SİVAS.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:57. |