![]() |
Cevap: Erdoğan istifa etti
[COLOR="Red"]Editörün Notu :
Yorumlarınız büyük harflerle yazılı olmasından dolayı editlenmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR] |
murat erdoğanın istifa etmesi ( kovulması) yönetimin içinde çatlaklar olduğunun kanıtıdır . Lig başlamadan önce ortaya koyulan davayı hedefler unutuludu elimden geldiği kadar sakin yaorumlar yaptım şimdiye kadar ama şuanda çook kızgınımm benim gibi bütün taraftarda öye
korktuğum fener ve bursa maçında malubiyet almamız bu sorunlar mutlaka futbolculara ve carlosada yansımıstır kesin inşallah korktuğumuz başımıza gelmez tek umudum carlos takımı toparlayacak tek kişi |
hayirli olsun
Burda yönetime saydiranlar Kayseri gibi takimlari olsaydilar cok mutlu olurlardi veya Elazig veya Rize o Kadar transferler yaptilar kesin taraftar bulundugu konumla alakali degilde yaptigi transferle egolarini tatmin ederlerdi. |
Hele sukur be murst gitsin 5 ligte sportif direktorluk yapsin !!!!!:mad:
|
[B]Hak etmediğim ücreti almak istemem... [/B]
Yolun acik olsun gardas, sivas seni seviyor... |
Transfer sorunu olduğu aşikar
|
Murat Erdoğan araştırdığı takip ettiği 29 kişilik transfer listesini hocaya ve yönetime sunuyor hoca ve yönetim hiç oralı olmuyor ilgilenmiyor bunun üzerine murat erdoğanın istifa ettiği söyleniyor...
|
Malesef diyorum ama belki boylesi iki taraf icin daha hayirlisi, kesin birsey bilmiyoruz su anda onun icin yorum yapmayalim bence. Murat Erdogan gardasimiz bi basin aciklamasi yaparsa ondan sonra bakariz durum nedir.
|
Eğer olaylar bu şekilde gelişmiş ise murat erdoğan istifa etmişse helal olsun diyorum ve alnından öpüyorum.Kendisine yakışanı yapmıştır...
|
Türkiyede sportif direktörlük kavramı tam olarak oturmadı sanki hep bir aksaklık çıkıyor, Murat Erdoğan'a da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |