SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Carlos'tan gözdağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37546)

alboran 07.02.2014 14:03

Cevap: Carlos'tan gözdağı

aman carlos canını yiyim feneri şaşırtacağız falan deme.ne zaman bu lafı etsen şaşıp kalıyoruz.

mksivas 07.02.2014 15:07

fener bızı sasıtmasında bız bu kafa yapısı ıle zor takım ılk 5 degıl de 12 15 arası bıtırırse mukemmel yenı forvetlemı ılk 2 3 gırecegız fener eskısehır ve kasımpasa maclarından sonra bellı olur kacıncı olacagımız

ELLİSEKİZ 07.02.2014 20:58

HEr çıkışın bir inişi, her inişinde bir çıkışı olur.Takım son maçlarda sıkıntılıydı düşüş olması bence normal .Sürekli aynı oyunu oynayamazsın, inişli çıkışlı zamanlar olabiliyor. Ben takımıma ve hocama güveniyorum.Başka çaremizde yok zaten...

cılgınsivas58 07.02.2014 23:48

ligin tek forvetsız takımıyız bunu da ekleyelım

avare 08.02.2014 00:37

hangi mactan once Boyle aciklamalar yaptilarsa yenildik, birakin arkadas yenin ondan sonra konusun, turkiye kupasi maclari onceside o kupa sivasa gelecekti ne oldu,atalarimizin bir lafi vardir buyuk lokma ye buyuk laf soyleme

58DK 08.02.2014 11:47

Konya yenilgisini abartiyoruz bence. Adamlar gitti deplasmanda kasimpasayi darma dagin etti. Bizi 3-0 maglup etmis olabilirler ama biz hem kupa hem ligi bu dar kadroyla götürmeye calistik. Ondan bu tür sonuclar aldik. Benim sahsi fikrim bu.

HababamHa 08.02.2014 12:41

Büyük takımın hocası büyük konuşmalıki büyüklüğü belli olsun.
Hakem güzel yönetim gösterir bizde o güzel oyunumuzu sahaya yansıtırsak feneri yeneriz.

B.DUMANLI 08.02.2014 13:02

Carlos´un bu aciklamalari tamamiyle hayal ürünü kac haftadan beri Sivas taraftarinin kolu kanadi kirildi.Gerek kupada havlu atmamiz ,gerekse ligdeki bilhassa deplasmanlarda ortaya koyulan kötü futbol bizleri bir hayli derinden üzmüstür.
Gene bir Fenerbahce maci ve karsilastigimiz bu takim yüzünden baskanimizin hatta Korcan´in göz altina alinmasi olayi.
Yani nerede ise Sivasspor´un basini yakacaklardi.
Gecen hafta Eskisehir bu takimi 2-1 ile gecmis eli bos göndermisti.Simdi baskandan ricamiz Sivas taraftarinin basinin dik gezmesini istiyorsaniz bu takimi yenip gönderin.
Aksi taktirde Carlos ve Cicinho´nun Sivasspor´da olmalarinin bir anlami kalmiyor.Cünki su andaki ligdeki basarimizi, B.Uygun zamanindada yakalamistik hatta sampiyonlugu kacirmistik.
Öyle Carlos´tan gözdagi gibi sözlerden bu taraftarin etkilenmedigini Carlos´un bilmesini istiyoruz.
Artik kan kaybini durdur SIVASSPOR´da bunun icin görevinin basindasin.

cemahmety 08.02.2014 13:05

bu maçta bizim forvetsiz takım taktiği belki işe yarayabilir çünkü bu taktikle daha çok defansif kalıyoruz ama atağa çıktığımız anlarda takımın tüm hatlarıyla çıkması ve defansa dönerken tüm hatlarla geriye çekilmesi lazım. Ben bu maçtan umutluyum bakalım neler olacak

mksivas 08.02.2014 13:40

ben su an hıc umıdım yok ıkı ve uc de bıtıremeyız ucuncu lıgden transfer edılen oyuncularla zor ahmet sahbaz barut gıbı neyapacagı bellı olmayan oyuncu kendı kalesıne ılk macında gol attı bu kadro ılemı ılk ıkı ve uc olacagız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59.