SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37559)

58sinan58 10.02.2014 07:55

Cevap: Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?

Beyinlerinde tutulma mı var, ne var. demiş aziz yıldırım

bence beyinlerinde tutulma yok çünkü onlarda beyin yok olsaydı zaten bizi cümle aleme rezil etmezlerdi

muspol58 10.02.2014 08:15

Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı utanıyorum,derhal o taraftar grubu tesbit edilip ömür boyu stada değil stadın çevresine bile yaklaştırılmamalılar

onur0634 10.02.2014 08:37

2 devrenin ilk maçında kayseri kümeye diğer bağırdınız tm kayseriyle aramızda rekabet var diye doğal karşılıyalım daha sonra gittiniz bu ligde her kesimin takdirini kazanan emeği alın teriyle şikesiz şahibesiz mütevazi kadrosyla mücadele eden akhisar bld gençlik spor klübüne de akhisar kümeye diye bağırdınız.Ya arkadaşlar sizin akhisarla ne alıp veremediğiniz var ne yapmaya çalışıyorsunuz son olarakta aziz yıldırım lehine yapılan tezahuratlada bizleri tüm türkiyeye rezil ettiniz ne deyim bu bizim alınyazımız olsa gerek...

Ahwettt 10.02.2014 08:38

Yazık hemde çok yazık kendini bilmez bir kaç kişi ne söylediğini bilmeden güya tezahurat yapıyorlar.Hem beleş maça gelirler hemde Sivassporumuzun adına leke sürdürler. Ne yapmak istiyorlar anlamıyorum.Şu anda bütün basın Sivassporun galibiyetinden başarısından çok Aziz Yıldırımın söylemlerini konuşuyorlar. Bu halleri ile Tarabzonunun yada Galatasarayın söylemlerini söylediklerinin farkında değillermi.

Abdullah DuMaN 10.02.2014 08:39

böyle taraftarların faydasından çok zararı oluyor buna destek değil köstek denir.

Mete209 10.02.2014 08:54

Bu şekilde tezahürat çok kötü ve çirkin olmuş!

58_SEMİH_58 10.02.2014 08:58

[B]'Aziz Yıldırım haklı beyler'[/B] cümlesini yazmamıza neden olan herkesin Allah evine ateşler salsın!

cengo64 10.02.2014 09:54

Bu cahillik,bu zeka geriliği,bu goygoyculuk olmasa bu ülke bu halde olur mu zaten.Biz buyuz maalesef.Maalesef aklı başında olanların utanması onların daha baskın olduğu bir ülkede yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor.

chatlaq 10.02.2014 10:04

Teşekkürler güzel bir galibiyeti golgelediginiz için. Aynen devam edin

DOGU_BEY 10.02.2014 10:07

[B]eee bu kadar MAL gibi bilinçsizce hareket edersen aziz yıldırım gibi bir tipten bu lafları yersin ve ne yazık ki aziz haklı...aferin size bu yaftayı da bütün camiaya, bütün şehre yapıştırdınız...harika şehir milliyetçileri sizi(!)...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:00.