![]() |
Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor
Allah'ın izniyle rahat bir maç çıkaracağımızı ve önemli bir deplasman galibiyeti alacağımızı düşünüyorum
|
[B]YEDEKLER sadece iyi mücadele etti,eskişehir aslarıyla oynadı haliyle yoruldu,aslarımız oyuna ağırlığını koyup bu maçı kazanacaktır,diegonun olmayışı eskişehir defansını bozmuş ,bu avantajı değerlendirmek gerekir,r.carlos eminim kupa maçından gerekli notları almıştır,erkan zenginin oynadığı bölgeyi iyi tıkamak gerekiyor,ben galibiyet alacağımıza inanıyorumda ne oluyorsa oluyor hep berabere bitiyor,deplasmanda kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz ,[/b]
|
kupa maçında varını yoğunu ortaya koyarak yedeklerimize zoraki 1 gol atarak tur atlayan Eskişehirspor karşısında zorlanmayacağımzı düşünüyorum.
Yiğidolarımızın söylediğine ben de katılıyorum. Aydın kesinlikle uyarılmalıdır. Fatih Kıran kendini göstermeye başladı ondan faydalanabiliriz. Bu karşılaşmada favori olan takım Sivassporumuzdur. |
Eskişehiri deplasmanda hiç yenemedik inşallah bir ilk yaşanır. Yenilmeyelimde ben beraberliğe de razıyım
|
evimizde ne kadar iyi oynuyorsak deplasmanlarda da o kadar kötü oynuyoruz
Daha kontrollü oyun anlayışını tercih etmeliyiz ve alan savunması yapmalıyız Savunmamız önde yakalanmaz ise en kötü 1 puan alırız Galibiyet zor ihtimal Ama rakibin yorulmasını hesaba katarsak bize de göz kırpıyor |
Aydın out, Fatih in. Aydının pervasızca 5 kişinin arasına dalıp bütün takımın emeğini mahvetmesi kabak tadı vermeye başladı artık!
|
Eskişehir'li futbolcular kupada yarı finale kalmanın sarhoşluğu içinde inşALLAH o sevinç sarhoşluğu geçmeden Pazartesi galibiyetle döneriz
|
Eskişehir'li oyuncular zaferin sarhoşluğunu GS yerine Antalya ile eşleşerek 1 değil 2 kat yaşadılar. Bu saatten sonra futbolcuların lige konsantrasyonunun eskisisi kadar yoğun olması mümkün olmaz diye düşünüyorum. Bizim futbolcularımızda artık şu üzerlerindeki deplasmanda kötü oynama huylarını ve fobilerini yenecek kadar güzel oynarlarsa neden Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönmeyelim ?? Bence bunun olmaması için Hiçbir engel yok
|
inşallah galibiyet alacağız ilk 4'te kalabilmemiz açısından önemli maç
|
[B]deplasman performansımız düşüşte, hiç iç açıcı değil...bu yüzden alınacak 1 puan güzel olur...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19. |