![]() |
Cevap: Sivasspor ile Beraberim
[B]Carlos'un kalmasını belirleyecek iki önemli faktör var:
1) Avrupa kupalarına katılabilmek... 2) Seneye istediği transferlerin yapılıp daha iyi bir kadronun kurulması ki daha önemli şart da bu... eğer Avrupa hedefimiz gerçekleşirse Carlosun Avrupa deneyimi de yaşayıp öyle gideceğini düşünüyorum, ayrıca sözleşmesindeki opsiyon hakkı bizde yani yönetim devam etmek istediğin büyük ölçüde sorun çıkmayacaktır...[/B] |
[B]Roberto Carlos sezon sonu giderse hem kendine hem de kurduğu bu takıma yazık eder. Gittiği hiç bir takımda Sivasspordaki ortamı bulamaz bence. Taraftar baskısı yok, yönetim her zaman arkasında, sezon arasında olmasa bile sezon başında istediği tüm oyuncuları aldırttı. Böyle bir ortamı bulmuşken kendini tam anlamıyla ispat edip öyle gitmeli. Aksi durumda hem kendine hemde kurduğu takıma yazık eder.[/B]
|
Carlos bu ne yapacaĝını bilemiyoruz,çok üzecek bizi ayrılık olursa, inş uzun süre takımın başında kalır..
|
Birgün gideceğin kesin ama senin kişiliğine karakterine ters düşecek taraftarın gözünde sevgini azaltacak hareketler konuşmalar yapma yeter, Seni sadece SİVASSPORlular değil tüm takım taraftarları seviyor bunuda hakediyorsun inşallah SİVASSPOu çok çok iyi yerlere getireceksin...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |