![]() |
Cevap: Seve seve kabul ettim
Helal olsun satılsa bile klüp para kazanır.
|
sadece futbol oynamayı ve dinin yaşamayı düşünen ender insanlardan biri. helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum..
|
yiğido aatıf :) inşallah krallıkta gelecek
|
Kimi zaman eleştirdik seni,ama hiçbir zaman ne bize ne de yönetime gönül koymadın,bu ligin en çirkef rakiplerine karşı centilmenliĝin,kişiliĝin,sivasspor aşkın,mütevaziliĝin ve secdelerin ile gönüllerimizi fethettin ve sivaslı oldun,Rabbim gönlüne göre versin insallah güzel insan..
|
rıza ıyı topcular buluyor menejer olarak carlosun altında calısır mı acaba
|
Kariyeri icin de bizim icin de iyi bir karar. Bir de su topu ayagindan zamaninda cikarsa cok iyi olacak ama her güzelin bii kusuru olur.
|
Bizim Bursa bi bunun gibi adam bulamadı yahu...Dünyanın parasını veriyorlar istikrarlı tek yabancı yok...Helal olsun Sivasspora bunun gibi adamlar çok uygun fiyatlara alınıyor ama çok iş yapıyorlar..Bizimkiler gibi on misli fazla verip kenarda oturtmak zorunda kalmıyorlar..Ben bu futbolcuyu beğeniyorum ...
|
[B]Teşekkürler Aatıf. Senin sen yapan bu şehri, bu takımı unutmadığın için. Gitsen bile bu takım para kazanacak.
Ayrıca Atıf'ı çok cüzi bir miktara takıma kazandıran Rıza ÇALIMBAY hocamıza da teşekkür etmek lazım.[/B] |
Evvela biz taraftarların çok sevdiği Aatıf'ın sözleşmesini 2017 ye kadar uzatan yönetime , Sivasımızı ve Sivasspor'u çok seven,sözleşmesini seve seve uzatan Aatıf'a teşekkür ediyorum.
Yönetime ara transfer de iyi futbolcu almadıkları için kızmıştık ama bu güzel olay biraz olsun gönlümüze su serpti |
Sivasspora gelmiş en kaliteli futbolcu ve en kaliteli insan. İnşallah uzun yıllar burada oynamaya devam eder. Şu anda Süper Ligdeki en kaliteli futbolcular arasında bence ilk 10 a girer...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:12. |