![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Utakanin varligi gercekten bizi oynatiyormus bunu görduk yoksa cok zor mac kazaniyoruz.evet takim da biraz form dusuklugu var ins kısa surede atlatiriz bunu..kalecimiz cok kotü eyvah eyvah 2 filmiydi resmen filmin ilkini borjanda izlemistik...kaleciden yana cok şanssiz bir takimiz ne yazik ki..ozetle utaka nin ölüsü bile yeter ins saktligi ciddi degildir..
|
maçın tek bir yorumu var, [B]forvetli ve forvetsiz [/B]takımın farkı. hemde [B]yarım forvet [/B]utakayla Eskişehir deplasmanında maçı alacak duruma getirdik. şu takıma gerçek bir forvet almış olsaydık emin olun bu takımı kolay kolay kimse yenemezdi. ikinci yarıdaki heyecanlı ve güzel futbol için teşekkürler. inşallah daha iyi şekilde devam ederiz.
|
mahmut macin adami.armut gibi kazik gibi kalede cakili .uc sana ...
|
Bir puan kazanmak iyi gibi gözükse'de kayıp ettimiz iki pana üzülüyorum.
Saglık olsun haftaya İstanbul'daki yigidolarin destegi ile paşa,paşa üç puan alırız insallah |
Burda Roberto Carlosa kızmamak gerkiyor. Geriya yani yedek kulübesine baktığı zaman oyunun kaderini değiştirecek 1 tane futbolcusu yoktur. Burda tek suçlu yönetim Avrupa kupları için oynacaksın gideceksin 3. liğden 2.liğden kaleci futbolcu alacaksın.Böyle saçma bire düşünce ne gördüm nede duydum.Bunda en büyük payda sivas yerel basının yönetimi eleştirmeye cesaretleri yok.Yinede Eskişehir deplasmaında alınan 1 puan bence çok güzel
|
Arkadaşlar futbolculara hakaret etmenin gereği yok. Sonuçta iyi bir puan. Hepsine tebrikler.
|
[QUOTE=IBLIS58;899251]mahmut macin adami.armut gibi kazik gibi kalede cakili .uc sana ...[/QUOTE]
Antepte cok pahlava yemis herhalde |
Mahmut ilk golde hatalı ama kendine güveni çok iyi,kale sahasına hatta cezasahasına hakim.Çıkıyor yumrukluyor.Ben beğendim.Hakan Arslan ilk 11 için bayağı yetersiz kalıyor.
Rahat 3 puan alabileceğimiz maçı 1 puanla kapattık.Attığı golden sonra Eskişehir seyircisine mesaj çakan Burhana selam olsun.Defansımız mükemmeldi.Ümit ,Kosta ve Ziya çok kritik hamleler yapdılar.Mehdi tercihi de isabetliydi Carlos bu işi çözdü,ustalaşıyor. |
Birkere Aydin Karabulut bugün diger maclar orana daha iyidi.
Onun sayesinde korner kazandik biri gol oldu. 2. Adem Kocak bencede ikinci yariya oyuna girmeliydi. 3. Keske Nihat oynasaydi. |
adem hastaydı o yüzden oymadı.
mahmut konusunda ben olumlu düşüyorum. özelikle topu oyuna çok iyi sokuyor. yan toplarda da fena değildi. yediği gollerde hiçbir şey yapamazdı. aydının kesinlikle uyarılması gerekiyor. çok etkili bir oyuncu ama bireyselliği yüzünden bu kadar top ezipte takımı oyundan düşürmeye hakkı yok. mehdiyi çok eleştiyordum ancak takımı bir çok yerde rahatlatan oyuncu oldu. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35. |