SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Real'i çalıştırmak istiyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37622)

34MUAMMER58 27.02.2014 14:08

Cevap: Real'i çalıştırmak istiyorum

[b]her futbolcunun ve teknik direktörün gönlünde mutlaka büyük birtakımda oynamak yatar,bülent hocanın gönlünde fb ve milli takım vardı,rıza hocanın gönlündede bjk ye tekrar hoca olmak vardı,r.carlos hocanında real madridde hoca olmak istemesini normal karşılamak gerekir,dünyanın parasını kazanıyordu onları bırakıp sivasa gelmesi boşuna değil,şuanki önceliği sivassporu avrupaya götürmek olmalıdır,dünyadaki futbolcuları fiyat-kalite maaliyetine göre kafasında depolaması gerekir,oyun oynanırken sisteme elatması gerekir,ben hermaç hucum oynatırım inadından vazgeçmesi gerekir,rakipleri maç oynanmadan teknik ve taktiksel olarak analiz etmesi gerekir,takım gol yedikçe bizim gibi kara kara düşünmemesi gerekir,futbolculara arkadaş gibi davranması iyide aynı hataları üst üste yapan oyuncuların kulağını çekmekde gerekir,henüz yolun başında ,ben eksikliklerini giderirse kendine güzel bi ekip kurarsa başarılı olacağına inanıyorum,bizim için şuanda şampiyonlar ligine yada avrupa kupasına gitmesi önemlidir[/b]

ali 58 27.02.2014 15:42

taraftarlar hep beraber sivasspor tezahuratı yaptıgı zaman herkes katılmalı burdan yazmakla olmuyorrrrr

58Sivaslilar 27.02.2014 17:54

Real i çalıştırmak istiyorum Neden olmasin aldigi görevleri basariyla sonlandirisa birgün gelir okapilar kendiliginden acilir hayal olmadan bir sey olmaz:confused:

kadirakin58 01.03.2014 20:13

Roberto Carlos'un Bülent Uygun'dan sonra teknik direktörlük yapan uyuşuklardan çok daha iyi olduğu açık. Bu Kasımpaşa malubiyeti çok kötü oldu, ama bu tökezleye rağmen hedef koyabilen ve hayal kurabilen bir teknik direktöre sahip olmamız en büyük artımız. Bu mağlubiyeti unutmak için gelecek haftalarda harika bir Sivasspor izlemek nasip olur inşallah.

kadirakin58 01.03.2014 20:16

[QUOTE=34MUAMMER58;900611][b]her futbolcunun ve teknik direktörün gönlünde mutlaka büyük birtakımda oynamak yatar,bülent hocanın gönlünde fb ve milli takım vardı,rıza hocanın gönlündede bjk ye tekrar hoca olmak vardı,r.carlos hocanında real madridde hoca olmak istemesini normal karşılamak gerekir,dünyanın parasını kazanıyordu onları bırakıp sivasa gelmesi boşuna değil,şuanki önceliği sivassporu avrupaya götürmek olmalıdır,dünyadaki futbolcuları fiyat-kalite maaliyetine göre kafasında depolaması gerekir,oyun oynanırken sisteme elatması gerekir,ben hermaç hucum oynatırım inadından vazgeçmesi gerekir,rakipleri maç oynanmadan teknik ve taktiksel olarak analiz etmesi gerekir,takım gol yedikçe bizim gibi kara kara düşünmemesi gerekir,futbolculara arkadaş gibi davranması iyide aynı hataları üst üste yapan oyuncuların kulağını çekmekde gerekir,henüz yolun başında ,ben eksikliklerini giderirse kendine güzel bi ekip kurarsa başarılı olacağına inanıyorum,bizim için şuanda şampiyonlar ligine yada avrupa kupasına gitmesi önemlidir[/b][/QUOTE]

Muammer güzel yazmışsın da klavyede nokta çalışmıyor heralde. Okurken yoruldum :)

savaş2 01.03.2014 20:48

***ancak orda top toplar,hocamız 3 mac lık ziraat kupasını bırakıp liğ de 13 mac lık durumu seçti Avrupaya gitmek için.

tekdoktiri 02.03.2014 00:09

sakin ol hoca bir yıl var yinede erken ama senin duruşun zaten adam sın hocalık kendilin den gelir

ilhan güler 02.03.2014 19:52

Carlos efendi; her kuşun eti yenmez diye bir atasözü müz vardır bizim. O misal her iyi futbolcu dan da iyi hoca olmaz. Real e hoca olmak senin neyine sen önce şu sivassporu doğru dürüst yönette ondan sonra konuş.ayağında top tutamayan ı forvete alıyorsun.zevkine kart görene ses cikartmiyorsun.çalım atmak yerine ayagi ayağına dolaşan a eyvallah ediyorsun.birde bunlar yetmezmiş gibi röportaj da sivassporun parası çok diyorsun. Onun icinmi memleketinde iskartaya ayrilmis futbolculari toplayip sivasa getirdin. yok carlos efendi yok bizde para yok.üstelik sen ve senin gibi sivas i sagmalik koyun zanneden brezilyalılar a yedirecek hiç paramız yok.

58YIGIDO58 02.03.2014 20:27

Hoca sen once Sivassporu iyi bir noktaya getir o zmn o dedigine ulasirsin zaten.

Ama Sivassporu bile calistiramuyorsan Dunyanin en iyi takimini nasil calistiracaksin ??
Oyunu okuyamiyorsun gereken hamleleri yapamiyorsun veya gec yapiyorsun.

Hersey senin elinde..

B.DUMANLI 02.03.2014 20:40

Bu oyun okuyusunlami Real´i calistiracaksin.:)
Günden güne seninle birlikte Sivasspor eriyor, bu olayin bas mimari sen ve yönetimdir.Carlos efendi bir kac mac sonra tasi ,taragi toplayip Sivas´dan giderse kimse sasirmasin.Türkiye kupasi oynarken bu kötü oyunumuza kilif hazirdi.Deniliyorduki iki haftada 4 mac oynuyoruz takim yorgun düsüyor,simdi sebep ne bu kötü oyuna.Yetersiz ve futbolu bilmeyen süperlig kapasitesinde olmayan kisiler oynatildigi sürece bu takim kendini bir anda düsme hattinda bulur.Genclerbirligi bu futbolumuzla bizi Ankara´dan eli bos gönderir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:27.