SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yönetime Soruyoruz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37630)

cemahmety 02.03.2014 16:00

Cevap: YÖNETİME SORUYORUZ??

Bi tane sorum var Bu takıma devre arasında neden gerçek bir forvet alınmadı ?????

etlidöktürek 02.03.2014 16:01

Yönetim ne zaman dinlemiş ki bizi?

Murad_Kelleci58 02.03.2014 16:02

ERDAL SARILAR YETER ARTIK..!!

Bu memlekette senden daha iyi parayı yönetecek adam yok mu..?
Borcumuz yok... Borçsuz deveyi herkes güder..

Hani takim üçüncü ligde olsa derim ki adamlar haklı.. Para oluk oluk akarken, bir galibiyete dunyaları veren bir sistemde, hala fakirlik edebiyatı yapılıyorsa, bu yönetim önceki yıllarda harcadıklarını amorti etmeye çalışıyorlar..
10 senede amorti fazlasıyla olmuştur..

Fazlasını yiyenlere afiyet olsun.. Transfer yapmayan yönetime selam olsun..

sivasfutbol 02.03.2014 16:09

yönetimin basın sözcüsü yokki açıklama yapsın başkanda zaten istanbulda ikamet ettiği için sizi duyamaz boşuna yüreginizi tüketmeyin yeni bir yönetim gelene kadar maçlara gitmiyorum çünki sivassımın böyle mağlubiyetlerini hazmedemiyorum çok üzülüyorum huzursuz oluyorum görmekte istemiyorum

A.Turan Korkmaz 02.03.2014 16:16

Mecnun başkanın Pazartesi akşamki yerel kanallarımızda canlı yayınlanan spor proğramlarımızdan birine çıkarak taraftarların sorularına cevap vermesi gerekiyor.

adres58 02.03.2014 16:30

Kişinin her fikri kendisini bağlar. Herkesin bir düşüncesi vardır hakeza.. Özellikle ligin ikinci yarısında tüm takımlar atılım yaparken biz adeta uyuduk. Uyumakla kalmadık geriye gittik/gidiyoruz. Sebeplerini aslında biliyoruz ve bilmemezlikden geliyoruz. Uyanık taraftarlarımız 2-3 sebep bilirken, maç taraftarları kaleciye bahane buluyor hakeme buluyor ona buluyor buna buluyor. Hepsini geçtim dibe vuruyoruz. 2 hafta sonra sonlara gideceğiz ve birden 3-4 hafta sonra bir bakacağız ki küme düşme hattına girmişiz. Bunun sorumlusu kimdir bunu da üç aşağı beş yukarı biliyoruz. İşte buda bizim aldığımız sonuçları bu saatten sonra değiştirmeyecek.

Sorumsuz futbolcularımıza mı kızalım ( olur olmaz kartlar, olur olmaz hareketler, şahsi oynamalar vesaire), sırf para harcamayalım Avrupaya gitmeyelim diye transfer politikasını değiştirmeyen yönetime mi kızalım ( Kamilin gidişi, forvette oynayabilecek durumda olan Türk oyuncuların kiralık verilmesi, sırf yabancı diye resmen bidon alınması vesaire).. Kime kızalım bilemiyoruz. Zavallı kaleci (-ki iyi kaleci olmadığına kanaat getiriyorum) defansın göbeğinin yetersizliğinden bir dünya gol yemesi, Aydın efendinin herşeye ben demesi, Aatıfın havalara girmesi, Burhanın saman alevi gibi oyunu, Utakanın yokluğu, Korcanın nasıl bir sakatlık geçirdiği, Da Costanın cezası, Kadirin misyonu, Hakanın forumsuzluğu, yahu bir dünya sorun var. Carlosun donelerinin yetersizliği -ki bunda bana göre suçu yok- alternatifsizlik bütün bu sonuçları ona da bizede yaşatmasına vesile oldu.

Bundan sonra hadi bakalım eline koluna sağlık derler. Bizleri bu kadar Sivasspordan soğutmayın beyler. Başka bir markamız yok bu şehire dair. Oynamayın hayallerimizle oynamayın güzelliklerimizle. Rica ediyoruz sizden. Kim bir adım öne çıkıp konuşacaksa konuşsun ama yapmayın lütfen bunları bize...

tekdoktiri 02.03.2014 16:42

tebrikler yönetim helal olsun yazık ayıp ne hakkınız var buna insaf ayıp tır

58YIGIDO58 02.03.2014 16:44

Bu yonetimi alkisliyorum helal olsun.

DOGU_BEY 02.03.2014 16:44

[B]adı yönetici olanlara, aman para harcamayalım borca girmeyelim, risk almayalım diyenlere soruldu bu sorular...bir zahmet cevaplasınlar, Avrupaya gidecek takımı zorla bu hedeften saptıracaklar, ayıptır ya...[/B]

34MUAMMER58 02.03.2014 16:54

[b]nasılki kadromuzun alternatifi yoksa ,yönetiminde alternatifi yok,olduğu zaman ne sorarsak sorarız:mad:,zaten bunca üzüntüyü yönetimin yüzünden ,herşeyi biz biliriz,siz gelin sadece takımı destekleyin anlayışı yüzünden çekiyoruz,ne soracazki ,hem sorsak bile kim bizi takarki,kafamda enaz 10 soru vrda muhatap olmıyacağı için sormayada değmez [/b]:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32.