SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tribünde Birlik...Hemen, Şimdi!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37635)

mehmetyildiz58 04.03.2014 00:06

Cevap: Tribünde Birlik...Hemen, Şimdi!..

Gruba üye olan arkadaşlarım bu yazıyı iyi okuyun...Bıkmadınızmı artık gelen her deplasman takımının koca stadyumu susturmasından..Aranızdaki ufak çaplı husumetlerden dolayı taraftar biriliği sağlanmıyor yapmayın Allah aşkına..Hepimiz bu memleketin çocukları değilmiyiz..Birleşin güzelce ortada kalan gençlerde katılır size...bakın yeni stad yapılıyor ordada bu durum devam ederse kayserinin durmuna düşeriz..Stadlarını dolduramıyor derler..fakat şimdiden önünü alıp çığ gibi büyüyelim..

SÖZ KONUSU SİVASSPORSA GERİSİ TEFERRUATTIR...HAYDİ YİĞİDOLAR !

kadir00058 04.03.2014 00:06

Aynen öyle bir eskisehir bir bursanin taraftarini örnek alalim baskanin dedigi gibi.Her iki grubun liderleri basa gecer amigoluk yapar bu kadar basit gün sivassporu destekleme günü biz ne günler gördük gecirdik su iki yenilgidemi toparlanmayacagiz allah yigidolarin sivaslilar yar ve yardimcisi olsun

bugra5858 04.03.2014 00:07

Bu saatten sonra şehirde bir tribün olacağını sanmıyorum o gruplarda birleşmez. Umarım taraftar biraz bilinçlenir. Ne bileyim küfür ve saçma sapan tezahüratlar azalır en azından.

ihtiyar yiğido 04.03.2014 00:08

Bilhassa genç taraftar kardeşlerimize sesleniyorum lütfen özenti olup Fb,Gs,Bjk helede Trabzonspor taraftarına hiç ama hiç özenmiyelim, biz kendimiz olalım biz Anadolunun o tertemiz insanının temsilcisi olalım , bize yakışan küfür değil sevgi,bize yakışan ayrılık değil birlik,beraberlik,kardeşlik olmalı,çunkü biz yiğidoyuz bizi biz yapan ahlaki değerlerimize sahip çıkalım.
Taraftar gruplarına sesleniyorum,küçük çıkarları ve en iyi biziz egosunu bırakıp Mecnun başkanın dediği gibi birlikde hareket edelim,hiç bir taraftarın çıkarı Sivasspor'un çıkarından üstün değildir

poolat58 04.03.2014 00:13

sanırım gecen seneydı, bu ıkı grup bırlestı, ama yıne ıstenen duzeyde olmadı, bu seferde kale arkası huzur evıne dondu, ses soluk yoktu. Ben gayserıde okudum, ılk senemde kapalı kale denen soysuzlar en fazla 30 kısıydı sımdı ıse kocaman bır grup oldu, kadır hasın bır kale arkasını tamamen dolduruyorlar, bızım gruplarımız da 25-30 kısıyı gecemıyor. Neden pekı cunku rantcılık var, ben agayım ben pasayım var. Maratonda bırlesseler, baskanımızın da dedıgı gıbı aralarına unıversıtelı kulturlu ınsanları da alsalar ınanın maratonun yarısı kadar kocaman bır grup olur. Daha organıze ve aktıf, akılcı bır grup olur. Bakın esese samsuna bursaya, yaptıkları kareografılerı ınternetten ızleyın, taraftar grubu nasıl olunur bı gorun. 30 kısı ıle kareografı yapılmaz, hıc bırsey yapılmaz aslında. SON OLARAK BIRLESIN VE BIRAZ DAHA KULTURLENIN O ZAMAN SIZE YAN BAKANLAR DA SIZIN YANINIZDA BAGIRACAKTIR. ISMINIZI DE BULDUM ''1967 YİĞİDO GENÇLİK''

asabibaba 04.03.2014 00:20

[B]Ya Birleşin Ya YOK OLUN ..[/B]

ankastre 04.03.2014 00:30

[QUOTE=asabibaba;901318][B]Ya Birleşin Ya YOK OLUN ..[/B][/QUOTE]

aynen eyle gardaş. hatta olacaksa birleşme başka bir gardaşımın başganlığında olmalı.çünkü bu lider denenlerin dedikoduları çıktı yok bilet satanı var yok karaborsacı bilmem ne.hatta mümkünse alkol almayan biri başgan olsun çünkü deplasmanda çocuklarımızı zehirlediklerini anlatıyorlar yazık oluyor gençlerimize.

sıvaslıgenç 04.03.2014 00:37

Birlesmeleri güzel bir adim olur bence bir sonuç alinamaz çünkü o taraftar gruplari 100-150 kişi ve eminim hemen hiçbiri tribün kültürünü bilmiyorlar bu acik net ortada.
He bu isten nasil sonuç aliriz genele yaymak lazim bu isi nasil mi ; mac başladı oturmayacaksin kardeşim OTURMAYACAKSİNNN bu kadar basit avazin ciktigi kadar bagiracaksin ve en önemlisi kale arkasinda bu is olmaz cunku statta ambians yok en gusel yer maraton , maratonda olmaklada bu is bitmez maraton 5 bin kisilik taraftar grubu 2 bin kisimi kalan 3 bin kiside destek verecek vermiyorsa dislayacaksin kardeşim bu is boyle buyuk takimin maclarina gidin tezahurata katilmayip maci izlediği icin neredeyse dovecekler.

Birde bu is 35-40 yasindaki adamin amigoluguyla olmaz bize genç sozu geçen birisi lazim ama bu kültürü benimsemiş insan lazim Sivass sivassla bitmiyor.eminim tum klupler icinde kendine ait bestesi en az olan klubuz neden cunku taraftar profilimiz yok.

Diger takim taraftarlarina bakin kareografilerle , atki sovlariyla , besteleriyle , organizasyonlariyla kendilerine hayran birakiyorlar ama bİzde bu kocaman 0 , yok merak ediyorum o grubuz diye gecinenler hicmi görüp ozenmiyorlar.

İsin özü bu is sirf grubuz diyip maca girmekle olmuyor bunu o grubu yönetenler de az çok biliyorlardir.Artik.gruplar birlesmeli ve tum stata yayilacak bir ruh atmosfer olusmali 4 eylulde yoksa sadece birlesmekle olacak bir is değil bu.

Ancak su bir gercek İstanbulda gerçek taraftar profilimiz yavas yavas oluşuyor bunu en güzel Kasimpasa macinda gördük 6 yememize ragmen susmayan ve maca bakmayip sürekli tezahürat yapan bir grup vardi ve maça gelenlerin büyük çoğunluğunun genc olmasi sevindirici bir durum.

karamik 04.03.2014 01:01

Ya bunları trübünlerden nasıl uzaklaştırırız asıl bunu düşünmeliyiz çoluğumuzu cocuğumuzu bu müptezellerin ellerinde yetişmesini istemem içki küfür pislik hep bunlarda gözümde görmesem inanmazdım maalesef şuan bu mesajıma kızmak yerine oturup bir düşünsünler adam akıllı bır grupları olsun bende uye olup aydat verim.

karamik 04.03.2014 01:07

Ya bu grup liderleri dediğiniz adamlar çabanın başları sahaya girmelerini engellemek en doğru çözüm bunlar yıllardır ne yapmışlar ne vermişler bu takıma bu gençliğe bıraksınlar bu işi bu rantı tek çatı altında güzel insanlar elbet çıkacaktır bunlar defolup gidince

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03.