![]() |
Cevap: Marsilya'ya Giderim
[QUOTE=PETKOVİC;904379]e napacak profosyonel futbol ömür boyu bizde kalacak hali de yok iyi oynayıp daha iyi takımlara gitmesi cok normal kaldı ki marsilya her sene avrupa kupaları hatta şampiyonlar liginde oynayan bir takım yadırgamanızı anlamıyorum. burası kariyerinin zirvesi değil sonucta[/QUOTE]
yorumu iyi oku ben ömür boyu bizde kalsın demiyorum sadece yersiz röportajlara kızıyorum bunu söylemenin ne gereği var gideceğin zaman gidersin bunlardan profosyonel futbolcu olmaz... |
Atıf kendisine piyasa yapıyor..
Atıf ın çok iyi yerlere gitmesi en çok bizi mutlu eder tabikide en doğal hakkı da sivasspor onu unutmaz yaptıkları 3-5 maçlık başarı değil büyük katkılar yaptı . hem sivasspor hemde atıfı mutlu edecek bir teklif her iki taraf içinde hayırlısı olur Herşey iyi güzel amaa .. kendisine böğle bir açıklama yapması yakışık kalmamış benim görüşüm . Eğer Marsilya istiyorsa röpörtaj ile haber gönderme yerine menejerinle haber gönder kardeş böğle yaparsan kendime piyasa yapayım derken klubüne zarar verirsin . |
Arkadaslar aciklama felan degil, bu bizim basin dedigimiz gazeteler Atif'a soruyorlar ki boyle boyle sana ilgi varmis diye. Atif da sadece diyor ki benim haberim yoktur ama bana gelirler ise sevinirim ve sevinmekte normal birsey.
|
Adam Sivas'lı değil sonuçta buraya gelmeden önce de mutlaka hayalleri vardı şimdi böyle bir açıklama yapınca neden tepki gösteriyor bizim taraftar anlamıyorum. Futbolcuların büyük kulüplerde oynamak istemesine artık alışmamız lazım böyle açıklamalara çok da fazla takılmayalım.
|
Aatıf'ın Sivasspor a çok büyük katkısı oldu.Ama bence de böyle bir teklif gelse gitmesi lazım.Sahada emek veren futbolcuların emeklerinin karaktersiz,utanmaz arlanmaz hakemler tarafından göz göre göre çalındığı pislik ortamında bulunmamın anlamı yok.Giderse de Fransa basınına Sivasspor un puanlarının hakemler tarafından çalındığını anlatmalı
|
2.yarı hiç bir katkısı yoktur.sadece kendine oynuyor.deli dana gibi dolaşıp duruyor.çoğu topu kaptırıyor ve kaptırdığı toplarada asla koşup baskı yapmıyor.kendisi bilir.yeteri kadar havalara girmiş zaten.
|
kimlerin yeri dolmadiki
|
iyi para verilirse satılsın diyeceğim de paralar yine cebe indiriecek. Yerine almanya 3. Ligden 32 yaşında biri gelir kesin. Bana bak yönetim taraftar artık bişeylerin farkına varmaya başladı. Bu adamın paralarını da cukka edip, saçma sapan adamları takıma doldurursanız seneye bu klüp küme düşer sizde kaçacak delik arasınız söyleyim!!!!
|
[B]3 SEZONDUR sivassporu ligde tutan atifın büyük takımda oynamak istemesi normal ,yakışırda ,önemli olan karşılıklı menfaatlerimizin olmaSI ,neredeyse hain ilan edilelecek [/b]
|
Marsilya takimi o kadar ayagami düstüde seni transfer yapsin.Fransa´da Lyon,PSG,Bordo ve Marsilya var.Gerisi o ligde kalmak icin mücadele verirler.
Gercekten Marsilya istiyorsa git.Ama dedigim gibi sen Marsilya icin bir kac gömlek kücüksün be Aatif.Birde yasin göz önüne alinacak olursa bu dedigin masallarda bile gerceklesmez be Aatif. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:22. |