![]() |
Cevap: Sivasspor - Galatasaray
Sali günü Sivasimdayim inşallah bu maça Allah izin verirse gideceğim skor değil takimimi.görmek önemli
|
da costa donuyor
sneijder ve melo cezali fener'i yendik sonra bize bir seyler oldu insallah bu maçla beraber kendimize geliriz 4.sira bizim hakkimiz |
[b]hakan balta ,snejder,melo cezalı ,eboe büyük ihtimalle bu maça yetişmez ,sivassporda da costa dönecek,uzun zamandır oynamamasını yadırgamazsa defans biraz daha toplu oynar,büyük ihtimalle mehdide oynayacaktır,gs nin yedeklerinin birbirinden farkı yok onedenle zor maç olacak bizim için,bu maç sivasspor için avrupa yolunda ya devam ,ya tamam buraya kadar maçı,mutlaka yenmemiz gereken maç,ligin ilk yarısında iyi oynadığımız halde hakemlere yenildik,o maçtan sonrada takımda düşüş başladı ,üst üste yenilgiler takımın kimyasını bozdu,cezalar ,yenilgiler ,hakem hataları derken çok takıldık,bu maçı kazandığımız takdirde yolumuza devam edeceğimize inanıyorum,r.carlosun ve oyuncuların çok iyi konssantre olacağına inanıyorum,maçın kaderini korcan,atıf,kadir belirleyecektir bunlar iyi oynarsa galip geleceğimize inanıyorum ,enkötü berabere kalacağımıza inanıyorum, çünkü sanki gs yenilmemeli diyen, onları koruyan gizli bi güç var ne yapıp edip berabere kalıyorlar [/b]
|
Kendimizi toparlamak için bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok.
|
İnşallah mhk maça adam gibi bir hakem verirde toptan daha çok yuvarlanan şahsiyetin ekmeğine yağ sürmez
Genelde maçın sonucunu bu pislik ve hakem belirliyor |
inşallah emek hırsızlarına maruz kalmayız inşallah aatıf ile burhan gol atarda buraka kapak olur
|
[B]FB maçı sonrası GS da önemli üç oyuncu cezalı (hakan balta, melo, sneijder )
Sivasspor'da ise eksik yok Da Costa'nın cezası GS maçında bitiyor o da kadroda, biz kendi saha ve seyircimiz önünde iyi oynuyoruz, ALLAH'ın izni ile bu maç bizim olacak ve ilk yarıdaki Galatasaray yenilgisini kendi sahamızda telafi edeceğiz.[/B] |
[B]maçı rahat ve farklı kazanacağız, maç sonu burdayım...tabi 11'e 11 oynarsak!!![/B]
|
Biletler pahalı olsun takıma para lazım kale arkası 30 maraton 50 vip 70 olsun yönetim bedava yapma bu maça civar illerden çok gelecekler fenerbahçeliler derbinin intikamı için o yüzden pahalı yapın yonetim
|
Eğer hakemler Gs'nin 2. olması için bütün takdir haklarını Gs için kullanırsa işte o zaman yanarız.
Adam gibi maç yönetirlerse %100 bu maçı kazanırız |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:23. |