![]() |
Cevap: Avrupa Hedefimiz Sürüyor...
Kaptanımız Kadir'in düşüncelerine katılıyorum. Artık karşılaşmayı hangi takım daha çok isterse o kazanıyor. Büyük küçük tabirleri artık kullanılmamalı desek de malum [B]İ[/B]stanbul [B]T[/B]akımları taraftarları kullanıyor.
Antalya karşılaşmasından puan yada puanlar alınacağını ümit ediyorum. |
Cevap: Kaptanlığın Alınmasına Üzüldüm
[B][I]Kaptan Kadir'in, kaptanlık pazubandı olayının yeniden gündem oluşmasına üzüldüğünün haberi geldi...
Üzülecek birşey yok, ayrıca DHA gibi ulusal ajanslar karşısında konuşurken daha dikkatlli olunması gerektiğini, bir profesyonel futbolcu olarak biliyor olmalıdır... Ayrıca, Yiğidolar ağırlıklı olarak sana karşı sevgilerinin müsbet olduğunu biliyorsunuzdur.[/I][/B] |
Kadir çalışkanlığı, mücadeleci ve özverili oyunu ile kaptanlık hakkı idi, kaptanlığının alınmış olması önemli değil, o biz taraftarların gönlünde hala kaptan.
|
insan gamsız olamıyor pro futbolcuda olsan yapılanlara tepki vermek insani bir durum velhasıl yuz bulup saygısızlık yapmak kimseye fayda saglamaz ben ümit kurtun yaptıgı saygısızlık sonrası takıma tekrar donememesini bile dusunurken çok şükür hem geri dondu hemde performans olarak yukselişi var kadir kardeş umarım bu durumda senin için aynı olur moral gitti huzur gitti hayır gelmez kimseye bende her ne kadar yaptıgın çok kritik hatalar için sinirlendiğimi çok iyi hatırlasamda senin takımda altarnatifinin olmadıgını yerini alacak birisinin olmadıgını oynamadıgın maclarda gördük o yuzden gününde kadir sivasspora her zaman lazım hoca farkındadır kesinlikle kaptanlık geri gelecektir garanti..
|
Kadir kaptanlık vasıflarına sahip değil, öncelikle kendisi sakin kontrollü olacak ve bunu da takıma yansıtacak takım üzerinde hakimiyeti olacak. Adem ise bütün bunlara sahip.
|
O hareketi yaparken düşünecektin bunu !
|
Kaptanlik pazu bandi sembolik bir formalite diye düsünüyorum. Tabiki üzer resmiyette takim kaptanliginin alinmasi Kadiri, fakat bence gercek kaptan bandi takan degil takimi saha icerisinde yönlendirendir, yönetendir. Ve bu görevi, gerek oyun stili olarak gerekse yabanci oyuncularlada iletisim sikintisi yasamamasindan dolayi kaptanlik bandi kimde olursa olsun kadirin üstlendigini ve üstlenecegini düsünüyorum.
Takma kafana Kadirim, sen gercek biri kaptana yakisir gibi oyununu oyna, saygisizlik etme, o band da birgün tekrar sana verilir... |
oyundan çıkarken tepki gösteren oyuncu oyuna giren arkadaşınada saygısızlık etmiş oluyor. buda hoş değil. bardağın dolu tarafı ise hala hırslıyım iyiyim diyebiliyorsa oda mutluluk verici
|
Olayın iki boyutu var,birincisi Kadir bu şekilde arkadaşlarının nezdinde rencide oldu.
İkincisi takım içi disiplin boyutu,bir şekilde ceza verilmese 'yol' olurdu. [B] Taraftar boyutu ise Kadir bizim canımız ciğerimiz.[/B] |
[QUOTE]'KAPTANLIĞIMIN ALINMASI BENİ ÜZDÜ'[/QUOTE]
Kadir seni Üzdü beni Sevindirdi cünkü Kaptan deyilsin okadar basit!!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:02. |