![]() |
Cevap: Benden Passo....!
Bu sezon kombineyle idare ederiz.Önümüzdeki sezona kadar nasıl olsa bu işe bir çözüm bulurlar.Tahminim e-bilet devam eder fakat passolig kartı her bankadan alınır.
|
Aklıma gelmişken yeni emniyet müdürümüz ile görüşülsede şu kapılardaki saçma arama işlemleri bir rayına sokulsa.Kulakları çınlasın Cerrah müdürümüz sayesinde en sıkı denetim yapılan stad olmuştuk ve öyle de kaldık.Bir iki dangalak hariç Sivasspor'u seven hiçkimse artık sahaya bir şey atmıyor.
|
[B]ne hikmetse bu paso lig denilen ucube sistemi savunanlar , sisteme karşı gelenlerde bozguncu ,ortalığı karıştırmak isteyen ,beleşçiler öylemii:mad:bu sistemin amacı stadlarda güvenliğin üst düzeye çıkarılması ,giriş çıkışlardaki kargaşanın ortadan kaldırılması filan değil,futbol tüm dünyada ve ülkemizde popüler bir spor, milyonlarca taraftarı var ,bu milyonlarca taraftar aynı zamanda müşteride sayılabilir,dekoder alıyor,otobüse biniyor,bilet alıyor çay içiyor ,köfte filan yiyor ,su içiyor ,şapka forma atkı alıyor ,neticede ,inşaat sektörü gibi çok çeşitli ekmek yiyen var,birileride heralde bu sektörü tekeline alıp, bu milyonlarca müşteri[kaz]leri yolmak için böyle bir sistem geliştirmiş,nediye bukadar insan heryıl 15-25 tlyi dün kurulmuş hortumcunun aktifbankasına heryıl 25 tl ödesinki?,nediye girdiği hermaçta ayak bastı paraSI kesilsinki hortumcunun kasası doldurulsunki ?tff resmen bjk yönetim kururulu gibi olmuş ,neden böyle soygun düzenini millete dayatırki? ,bu sistemden kulüplerin çıkarı nedir?,tff nin çıkarı nedir,?eğer amaç gerçekten güvenli birstad yaratmaksa ,muhtemel olay çıkartanların belirlenmesi ise başka türlüde yapılabilirdi,mesela hortumcu bankası yerine,devletin yerli bir bankası kart basmakla görevlendirilebilir,herkes kartına hangi takımın taraftarı olduğunu kartına takımının amblemini bastırarak bildirebilir,tüm kartlar herkese 15 tl standart şekilde satılabilir bu 15 tlnin 5 tlsi karttaki amblemin basılı olduğu takımlara aktarılabilir kimseninde zoruna gitmez ,seyirci zaten bilet ücretini ödüyor,ayakbastı bastı parasıyla millet haraca bağlanmayabilir,yok ille bu para alınacaksa ,hortumcunun cebine değilde stadlarda güvenliği sağlayan polislere dağıtılmak üzere emniyet teşikilatının havuz kasasına aktarılabilir ,böylelikle hem millet soyulmamış olur,hem milletin parası emniyet teşkilatına ,devlet bankasına ,ve kulüplere azınsanmayacak gelir kapısı açılmış olur,mesela istanbuldaki sivas kökenli gs ,bjk ,fb taraftarı kartında sivasspor amblemi bastırabilir memleketinin takımına para kazandırmış olabilir ,zaten seyirci bilet parasını ödüyor kulüplerin bundan maddi zararı olmaz ,bu sisteme şimdiki haliyle PASO diyorum ,benim düşündüğüm gibi olursa kimsenin itirazının olacağını sanmıyorum [/B]
|
Her ne kadar [B]açıklamalar[/B] yapılsa da halen bende dahil, pekçok kişinin [B]anlamadığ[/B]ı karanlık [B]noktalar[/B] mevcut. Ben burada çok fazla detaya girmeyeceğim ama aklımın almadığı ve [B]şiddetle karşı çıktığım[/B] noktayı açıklayayım..
Ben [B]Sivas'ta[/B] değilim. [B]İzmir'[/B]deyim ve bir ayağımda İstanbul'da.. Ola ki, SİVASSPOR'umuz [B]Ege'ye maça geldi[/B] ben de maça gitmek istiyorum. Sadece bir maç için Passolig kartı alıp bir meblağ [B]ödeyeceğim[/B].. Sonraaa ???... Sonra o kart elimde[B] patladı[/B].. 1 yıl kullanamayacağım.. Ve diyelim ki [B]İstanbul[/B]'a gittim ve tesadüfen [B]SİVASSPOR'umun maçı[/B] var gitmek istiyorum.. "[B]Hoop kardeşim[/B] o kart ile giremezsin, kart alman gerekir.." Haydi, [B]bir daha[/B] bir meblağ daha ödeyip aldım... Sonraa ??.. Sonra o da [B]elimde kaldı[/B].. Bir daha kullanamayacağım.. Sonra yolum [B]Sivas'[/B]a düştü. O haftada Sivasspor'un maçı var ve bende [B]kardeşimle[/B] ve arkadaşlarımla maça [B]gitmek isteyeceğim[/B].. "Hooop kardeşim o kartlar geçmez. Yeni kart alman lazım.." [B]Haydi bir daha[/B] 25 TL verdim aldım. Bakın bunlar [B]kart ücretleri[/B] sadece. Maçın [B]bedelini de ayrı[/B] yükleteceğim ki, maça girebileyim.. Hallettim hepsini aldım maça girdim. O kartta[B] elimde kaldı.[/B] Şimdi soruyorum ... Ben [B]bu kadar kartı ne[/B] yapayım? (!).. Anlayan [B]anladı[/B] (!) :D :D .. Yani ben bir maça gitmek istesem [B]kaç tane kart[/B] alacağım? [B]1 kart[/B] her maça geçerli mi? Sivas'tan aldığım kartla [B]deplasman[/B] maçlarına girebilecek miyim? Yanımda arkadaşım,[B] misafirim olsa[/B] onu maça nasıl [B]aldıracağım[/B]? Bu uygulama taraftarı [B]staddan[/B] tamamen [B]kaçırtır.[/B] Olan kulübe olur. [B]Birileri [/B]kazanacak ama kim? Bu kulübümüz olmayacak.. Bu paralar [B]kimin cebine[/B] giriyor? Anlayamadığım [B]karanlık noktala[/B]r bunlar.. Onun için diyorum ki bu konuları çözmedikleri takdirde benden de "[B]PASSO[/B]" ... Teşekkür ederim[B] Rallim bey kardeşim[/B], çok güzel bir konu açmışsın. [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43943&token=56376[/IMG] . |
Rallim bey kardeşim, birde izninle buraya bir anket ekliyorum..
. |
[b]Birileri kazanacak ama kim? Bu kulübümüz olmayacak.. Bu paralar kimin cebine giriyor?
--------------------------------------------------------------------------------------o kazanacak kişiyi aramaya gerek yok,sistemin ihalesini çalık holding almıştır,kart basma işinide bu şahsın sahibi olduğu aktif bank yapacaktır,bu ayakbastı paralarının 2 tlden 110 kuruşda bu holdingin kasasına girecektir,bu holdingi bilmeyenlerede hatırlatıyımda öğrensin,özal döneminin prenslerinden ,enerji sektöründe tekel olmuş ,enerji ihalelerini tekeline almış ,batık iflas etmiş durumdayken ,yeni hortum düzeninde kendine yer bulmuş,bu ülkeyi yönetenin damadının holdingin ceoluğuna getirilmesiyle servetine milyar dolarlar katmış,devlet kredisiyle alınmış kendine hediye edilmiş medyasıyla hükümet ve trabzon yalakçılığı yapan kişidir ,sahibi olduğu turkuaz medya grubuna bağlı fotomaç gazetesinde sivasa ve sivasspora açıkça cephe almış kişidir ,bilmem yardımcı olabildimmi?[/b] |
siparişimi verdim bile , çok guzel olacak çokk. beleşcıler stada gelmeyecek araya kaynamayacak ve en önemlııs hem KARABORSA bıle alı p hemde stat da taraftarımıza ve futbolcumuza kufur edemeyecekler yerlerınden kalkıp baska bır yerde ızleyelım dıyemeyecekler.... bu mılletı öpen yaranır.....:mad:
|
[QUOTE=58svs58;906711]bence çok hoş olmuş. taraftarı olmadığın takımın maçına gidemeyeceksin. sivastaki sahte sivaslı özde geneli fenerli çakma yiğidolara kapak olur. sivassporluyum dese sivaslının kucağında maçı izleyecek. fenerliyim dese senede bir defa fener maçına gelecek oda yer bulabilirse. OOOOOHHHHHHHHH.[/QUOTE]
[B]Gardaş merak ediyorum da, Fenerbahçe kabusun olup rüyalarınada giriyor mu [/B]?:D:D:D:D:D |
[QUOTE=babapiton;906704]Sistem herkesin kafasını karıştırıyor ama bence süper bir sistem tabi ki bazı beleşçi ve ortalığın karışmasını isteyen kesim buna karşı çıkıyor.[B](Sözüm meclisten dışarı).[/B]
Çarşı grubu örneğin neden karşı çıkıyor bu sisteme çünkü BJK stadına giden bilir,5 bin kişi bedava maça girer arkaya biraları yığarlar sonra bağırırlar. Sistemde endişe uyandırıcı bir kaç durum olabilir örneğin[B] "Aktif Bank"[/B] adında bir banka çıktı ortaya hiç duyulmamış.TFF yenimi kurdu nasıl oldu bilinmez.Bir sürü banka hesabı ve kredi kartı bu bankadan açılacak. [B]Sistemde herkes istediği bankadan bu kartı çıkarttırsaydı bu çıkar tartışmaları daha az olurdu ayrıca rekabet olacağından yıllık ücreti çoğu banka bedava yapardı [/B]bunun gibi bir çok fikirle sistem ileri ki yıllarda toparlanabilir ama [B]artık sporda siddet ve küfür bitmesi.Futbol ve stadyum deyince aklımıza ailecek gidilecek spor müsabakası aklımıza gelmesi şart.[/B][/QUOTE] Yerinde Bir Uygulama Arkadaşlar Bence. Bir Sürü Olumlu Yönü Var. Mesela Parasız Giriş Ortadan Kalkar, Karaborsa Bilet Devri Biter, Kapıda Bekleme Derdi Biter ve En Önemlisi Sahte Bilet Ortadan Kalkar. Ve Yıllık Kart Ücreti Külübe Ciddi Bir Katkı Sağlar... |
O kadar devlet bankası varken Çalıcı(Çalık) holdingin bankası olan Aktifbank'a verilmesinden dolayı o kartı hayatta almam !
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:17. |