![]() |
Cevap: Aydın'a çılgın teklif
[QUOTE=stain;908109]aydın beyede tavsiye erman abisi sivasda carlosla çok büyük sükse yapabileceği fırsatı tepip gitmişti ne oldu ermandan bahseden varmı sivastayken messi ermandı şimdi FOSERMAN bizede böylesi mamolara gülmek düşüyor sadece :D[/QUOTE]
Ellerine saglik kardes, cok güldüm yaaaa... :D 4 Dingiller disinda Türk futbolcuya senelik 1.6 mil. Euro verecek hangi kulüp var cok merak ediyorum. Haberin yalan oldugu buradan belli zaten. Böyle sacma sapan asparagaz haberleri sitemize yazarak, fanatik`ten asagi kalmiyoruz yani :mad: |
Bu haber gercegi yansitmamaktadir,bu yüzden ciddiye alinmamalidir.Yakinda Bursa yönetimi görevi birakiyor nasil olurda bu yönetim transfer teklifinde bulunur.
Bir haber ciddiyetden uzaklasirsa haber olma özelligini yitirir.... |
[B][I]Aydın bey her şey para demek değildir! Sivasspor'daki kardeşlik ortamını, taraftarın altı hafta üst üste aldığınız başarısızlık karşı sında siz oyunculara gösterdiği töleransı, başka bir takımda bulamazsın.
Yaptığın bunca bencilliğine karşı, Carlos kadar sabır gösteren tenik direktör bulamazsın Ücretini zamanında ödeyen, Sivasspor yönetimi gibi bir yönetim bulamazsın Sivasspor'dan daha güzel bir takıma gidiyorum diye ayrılan,Eneramo ve Erman'a bak örnek al,Sivasspor'da ne idiler şimdi ne oldular, bizden söylemesi.[/I][/B] |
Gitmek isterse gidebilir. Bizden gidenlerin durumu ortada. Sonu PTT liginde biter giderse.
|
Bursa bu kadar para vermez, menejerlerin puştluğu var. Eğer bu parayı da Bursa veriyorsa onlarında topluğu var.
|
Bursasor 3 yıllığına 5 milyon Euro (15 milyonTL) gibi bir maliyeti hayatta göze alamaz.
|
Aydına ve Menejerine gittikleri takımda başarılar dileriz atarsa atar atmazsa yatar
|
Birakin gitsin nede olsa donmek isteyecek
|
[QUOTE=stain;908109]saçmalığa bak çay demle aydına yıllık 1.5 milyon euro teklif edilmiş yahu bizim kulüp transfer rekorumuz zaten da costanın bonservisine 2.2 milyon euro akıl var mantık var kardeşim bu haberler balon inanmayın derim
aydın gidersede yeri dolar rahat olun biraz biz ne mehmet yıldızların musa aydınların ermanların eneramoların yerini fazlasıyla doldurmuş bir takımız aydın beyede tavsiye erman abisi sivasda carlosla çok büyük sükse yapabileceği fırsatı tepip gitmişti ne oldu ermandan bahseden varmı sivastayken messi ermandı şimdi FOSERMAN bizede böylesi [B][I]mamolara[/I][/B] gülmek düşüyor sadece :D[/QUOTE] mamo derken rahmetli abim aklima geldi hey gidi günler.... |
Aydın'a takımdan ayrılırsa emeklerinden dolayı teşekkür etmesini, devam derse de bağrımıza basmasını biliriz. Sonuçta takımda yeri dolmayacak kimse yok rahat olun..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:07. |