![]() |
kayseri yönetimi çok akıllı hareket etmiş..keşke bizim yönetimde böyle uygulamalar yapsa...
|
Bu maç kaçmaz ama...
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Bence bu maçta kayserinin hiç bi şekilde kazanma ihtimali yok ama sivastan gidiş ücretlerim 5 ytl olsa biz öğrencilerde gideriz malum öğrenci olduğumuzdan gidemiyoruz ama gönlümüz SİVASSPOR da o yeter...
|
[COLOR=BLUE]KAYSERİSPOR TARAFTARI O SATDI DOLDURURDA BİZİMKİLER GELİRMİ BİLMEM ..[/COLOR]
|
[COLOR=BLUE]EE BİLET UCUZ OLACAK Kİ TARAFTAR GELSİN..İNŞALLAH UCUZ BİLER BAŞIMIZA BELA OLMAZ..MAÇA GİDECEK OLAN BİZİZ..[/COLOR]
|
akıllıca bir iş sivasın maçlarınıda böyle yapmak gerekir başta derbi maçlarını
|
bizim taraftarlar doldurur o stadı kayseriler maça bile gelmez
|
KAYSERİ MAÇI
BİZDE NEVŞEHİRDEN GİDECEGİZ İNŞALLAH MUAFFAK OLURUZ .AMA GEÇEN MAÇ GİBİ OLURSA YANDIK BİZE ÇOK KÜFÜR ETTİLER BUNDA İNŞALLAH OLMAZ.
|
[QUOTE=rayci furki]bizim taraftarlar doldurur o stadı kayseriler maça bile gelmez[/QUOTE]
[color=blue]STADI DOLDURMAK MESELE DEĞİL..UCUZ BİLER OLUNCA HERKES GELİYOR..SORUN OLABİLİR TECRÜBE ÇOK YAŞADIK..[/COLOR] |
beyler size kayseriden dostçabir merhebe çekiyorum
yarın hava ılık fazla kalın giyinmeyin terleyip benim gibi hastalanmayın biz bugün bilet almaya gittik yanımda bir sivaslı arkadaşım ile ben kayseri tarafından bilet almaya oda sivas tarafından almaya bizim kale aekasında bilet yok ve açık tribününde en köşeleri kalmıştı yarın bilet satılmayacakmış enteresan olan şu kayserideki sivaslılar 3000 bilet almış sivastan gelecek olanlara ise 2000 bilet ayrılmış umarım size yeter bide bilet fiyatı konusuna açıklık getireyim bizim kayserispor yönetimi bir gelenek gibi gurbetçiler gidene kadar bilet fiyatlarını fahiş tutar ve hava biraz soğudumu geçen 2 senede olduğu gibi 2-5 yapar bu hep bellidir kurnazlık ile alakası yok hepinize güzel seyirler bide sizlerden hersene geldiğinizde o küfürlü tezahüratları duymazsak emin olun ki bizden de size karşı en kötü birşey olmaz hak eden kazansın başarılar....... |
[QUOTE=kayseridendost]beyler size kayseriden dostçabir merhebe çekiyorum
yarın hava ılık fazla kalın giyinmeyin terleyip benim gibi hastalanmayın biz bugün bilet almaya gittik yanımda bir sivaslı arkadaşım ile ben kayseri tarafından bilet almaya oda sivas tarafından almaya bizim kale aekasında bilet yok ve açık tribününde en köşeleri kalmıştı yarın bilet satılmayacakmış enteresan olan şu kayserideki sivaslılar 3000 bilet almış sivastan gelecek olanlara ise 2000 bilet ayrılmış umarım size yeter bide bilet fiyatı konusuna açıklık getireyim bizim kayserispor yönetimi bir gelenek gibi gurbetçiler gidene kadar bilet fiyatlarını fahiş tutar ve hava biraz soğudumu geçen 2 senede olduğu gibi 2-5 yapar bu hep bellidir kurnazlık ile alakası yok hepinize güzel seyirler bide sizlerden hersene geldiğinizde o küfürlü tezahüratları duymazsak emin olun ki bizden de size karşı en kötü birşey olmaz hak eden kazansın başarılar.......[/QUOTE] tesekkur ederız kardesım ınsallah dostca bı mac olacak hıc bı sorun yasanmaz ayrıca bılet fıyatları ıcın kayserıspor kulubune tesekkurlerımızı sunarız bu maca hadsafhada katılım olmasını beklıyoruz 2 - 1 olsun mac bızım olsun :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |