![]() |
Cevap: Trabzonspor Şike Teklif Etti!
Başkanın temiz olduğuna inancımız tamdı ama bu kadar ciddi açıklamalar bekletilecek yada sineye çekilecek açıklamalar değil. Sonuçta biz şikecilikle suçlandık onlar akmış gibi ortalıkta gezdiler. Keşke 3 Temmuz süreci sıcakken söyleseydi başkan bunları da trabzon da cezasını alsaydı. Neyse yine de güzel gelişmeler bunlar inşallah kendine çok güvenen trabzon da cezayı alır ve Avrupa'dan men edilir.
|
insallah ts'nin beter gunleri yaklasiyor yavas yavas bunu hissedebiliyorum nefret ediyorum bu trabzon halkindan !
isterseniz banlayin beni kalbimdekiler'i soyluyorum sadece sivas halkina yapmadiklari kalmadi tum turkiyeyi dunya'ya rezil etmek istiyorlar !!! |
Namusu öne süren trabzonlular çıkıp konuşsunlar , öyle ortada cıyaklamakla olmuyor bu işler.
|
Başkana inanıyoruz güveniyoruz ama ben hala neden 3 yıl bekledi bu açıklamayı yapmak için ordayım hala.
Bu arada kahpesin trabzon |
Mecnun baskanin dünkü aciklamalarindan sonra Sivasspor-Fenerbahce ve Eskisehirspor kulüpleri hem taraftar ,hemde kulüp bazinda Trabzon´a karsi bu kozu kullanacaklardir.
Trabzon icin artik heryer Trabzon olmaktan cikti.Mademki Trabzon yönetimi Sivasspor ve Eskisehir´i UEFA´ya sikayet etmis o vakit UEFA sürecide onlar icin Pazartesinden itibaren baslar.Görsünler kuyu kazmak neymis.Kazdiklari kuyuya kendileri düsecekler haberleri yok... |
[B][I]Mecnun başkanın dediği gibi, Trabzonsporlu yöneticilerinin FB.yi yenmek için bize 1000000 $ teşvik primi teklif ettiğine göre
Trabzonsporlu Yöneticilerinin son yaptığımız Karabük maçında, Karabükspor'lu futbolcu ve teknik direrktörüne 4. olmak için teşvik primi mermediğini nerden bilelim, çünkü adamlar bizi yenmek için birtaraflarını yırtarcasına oynadılar, bu maçta araştırılsın.[/I][/B] |
Ne olursa olsun. Bizde dik durmalı bu o. ç meydanı boş bırakmamalıyız. Bunlar elinde olsa ülkede rum imparatorlugu var diyecek kadar bölgesel milliyetçi kanı bozuk ****lerr. Ders verirsek biz veririz bunlara. Ama sogukkanlı bir biçimde.
|
Başkanım biz bunların karakter yoksunu olduğunu zaten biliyorduk keşke bu açıklamayı kamuoyuna daha önce yapsaydınız. Kaç yıldır mazlum edebiyatı yapıyor şerefsizler, eğer savcılık, uefa bu açıklamaları görmezden gelirde hamsiler yine Avrupaya katılırsa hepsi şikenin ortağı demektir.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;910457]
"AUFWIEDERSEHEN TRABZONSPOR" ALLES GUTE BEIM 3. LIGA :).[/QUOTE] Ben düzelteyim... [B]"AUF NIMMERWIEDERSEHEN RUMSPOR"[/B] |
[QUOTE=Has Sivas`li;910496]Ben düzelteyim...
[B]"AUF NIMMERWIEDERSEHEN RUMSPOR"[/B][/QUOTE] Canim yazdigin sey hakaret icerdiginden ben o islere hic bulasmam.Benim yazdigim iki cümleden ibaret; "ALLAHISMARLADIK TRABZONSPOR" 3.LIGDE HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |