SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Kadarı Fazla (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37984)

BOUN 05.06.2014 22:18

Cevap: Bu Kadarı Fazla

[B]Sıradan vatandaşa "vergi kutsal borçtur" martavalları okuyacaksın, memurun, işçinin, çalışanın vergisini kaynağında keseceksin, esnafın, küçük işletmenin boynunda boza pişireceksin. Ancak hırsız, arsız, beceriksiz yöneticilerin har vurup harman savurduğu futbol kulüplerinin yüzlerce milyonluk vergi borcunu sileceksin.

Böyle adalet olmaz! Bu zulümdür. Vergi borcunu ödeyene, vatandaşlık görevini yerine getirene zulümdür. Bu saatten sonra senin vergi memurların, vergi dairesi müdürün çıkıp hangi yüzle vatandaş vergi borcunu öde diyecek. Bu uygulama bu ülkede insanlara vergi kaçırmak için haklı sebep veriyor. [/B]

adres58 05.06.2014 22:21

140 milyon borcun olacak bir kalemde yapılandıracaksın ve bu senin yıllık en az 20-30 milyon lira civarında rahatlamana sebep olacak. Silinen faizler ve gecikmelerde cabası tabii. O zaman ne olacak. Bu parayla senin karşına Messileri İbrahimoviçleri getirecek, zavallı anadolunun Sivassporu Gençlerbirliği Balıkesiri ise 300 lük 500 lük oyuncularla onlara horozlanacak. Yok öyle yağma sayın ekabirler... Ben yıllık tüm vergilerimi vereceğim dürüstlük yapacağım sonra kaymağını bu leş kovalayanlar yiyecek. Madem öyle bir babayiğitlik yapıyorsun diyebiliyormusun ''vergilerini veren, aksatmayan kulüplere 3 yıl 5 yıl vergiden muafsınız'' diyemezsiniz, çünkü çünkü çünkü.... Dilim varmıyor söyleyemiyorum...

stain 05.06.2014 22:56

Dürüst vatandasinida yoldan cikartmaya calisan tek ülke burası herhalde ben haklarımı helal etmiyorum kardeşim hamsilere ve diger yardakcilara

u2sivasspor 05.06.2014 23:05

[B]Bunu birde büyük firmalar için düşünün bakalım hükümete yakın olan büyük bi firmanın milyonları cebinde kalacak sizce hükümetin bu işte çıkarı yok mudur ?[/B]

MaXiMuM 05.06.2014 23:12

[B]Vergi hırsızlarına kuruş hakkım varsa haram olsun.
Vergi borcu namus borcudur (varsa eğer)
Sonra da utanmadan çilekten bahseder yüzsüz hırsızlar...[/B]

Kokomo 06.06.2014 08:39

Bu dünyada o dünyada hakkımı helal etmiyorum !

Bu işten kazanan her kim varsa Allah bin türlü belasını versin ...

babayavuz 06.06.2014 11:04

ya arkadaş ne alınmaz kararmış dokuz doğuruyorum ALLAH aşkına bi bilgisi olan varmı alınan karar ne dir ne değildir bi bilgisi olan varmı bu sessizlik hiçmi hiç hoşuma gitmiyor bi bilgisi olan varsa ne olur paylaşsın

MEVLUTHOCAOGLU 06.06.2014 11:09

Emek hırsızlığı başka bir şey demiyorum yazıklar olsun

hüso58 06.06.2014 12:06

borçsuz klüplerin ne suçu var

tekdoktiri 06.06.2014 14:12

ben biz sıvaslı larkadar zayıf bir millet görmü yorum yazık bu şehre fazla takım haketmiyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59.