SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TFF Yalnız Bırakıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37993)

özmen58nadim 08.06.2014 03:16

Cevap: TFF Yalnız Bırakıyor

[QUOTE=kayayatakci;911740]Ilhan cavcavi hic sevmem ama burda cok Güzel sözler söylemis takdir ediyorum bu sözlerinden dolayi helal sana cavcav diyor onu kutluyorum .yaziklar olsun türk futbolunu UEFA ya sikayet edenlere .Trabzon spor A/S galatasaray bu iki pislik takim kendileri yillarca her türlü hileleri yaptilar birbirine domaldilar simdi bizleri lekeliyorlar lanet olsun bu iki kulübe biri rus ligine biri yunan ligine gitmedikce pislik peklenmez[/QUOTE]

Ula **** ******, adamı sevneyebilşrsin. Ama bunu bura da neden belirtme gereği duruyorsun. Sayın Cavcav, iyi niyetiyle üzüntülerini ve doğru olanı, yapılması gerekenin ne olduğunu belirtmiş, Sayın cavcav'a teşekkür etnen gerekirken, neredeyse küfredeceksin. Edep yahu birazcık Edep. Tabi senin gibi ne üdü belli olmayan lar ne anlar....

34MUAMMER58 08.06.2014 05:50

[b]tff başkanı kendisi zaten şikeci,bu işlerin bu ülkede nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyor ,sivassporun şike yapmadığınıda biliyor,çıkıp diyemez bu haksızlık diye,türkiyedeki hukuk sisteminin çöktüğünü,alınan kararların yanlış ötesi ,facia olduğunu,diyemez,derse hani tff ye adam sokan takımlar varya ,onları karşısına almış olur ,tatlı koltuğunu bırakmak istemez ,bu riske giremez ,onda bu cesaret yok,eskişehiri ,sivası karşısına alırda gs ve ts yi karşısına alamaz olay bu ,bundan dolayı sessiz kalıyor ,dili olmayan şeytan gibi ,:mad:tff ye gelene kadar gün akşam olur ,bu şehrin sözde sahipleride ,yöneticileride,vekilleride ,belediye başkanı ve her bka maydonoz olan sivil toplum kuruluşlarıda sessiz kalıyor ,bu şehrin halkı geçinenlerde sessiz kalıyor,bu kadar yükü mecnun başkanın üstüne atmaya kimsenin hakkı yok ,adam resmen yalnızları oynuyor ,sanki bu işleri sen başımıza açtın sen temizle deniliyor ,sivasspor tüm sivaslıların takımı ,başkanlar gelir geçer camialar kalır [/b]

eurovision 08.06.2014 16:56

e-bilet gibi saçma şeylerle uğraşırlar ancak

kayayatakci 10.06.2014 10:20

[QUOTE=özmen58nadim;911896]Ula **** ******, adamı sevneyebilşrsin. Ama bunu bura da neden belirtme gereği duruyorsun. Sayın Cavcav, iyi niyetiyle üzüntülerini ve doğru olanı, yapılması gerekenin ne olduğunu belirtmiş, Sayın cavcav'a teşekkür etnen gerekirken, neredeyse küfredeceksin. Edep yahu birazcık Edep. Tabi senin gibi ne üdü belli olmayan lar ne anlar....[/QUOTE]

ben yazmis oldugum sadece cavcavi sevmem ama takdir ediyorum diye yazdim hic bir kötü söz kullanmaksizin ama bilmem sen bana ne yazdiysan 100 mislini iade ediyorum .ve sen iyi okusan yazdigimi anlarsin ne demek istedigimi demekki futboldan anlamayan cahil birisisin..???:::

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:03.