SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Serdar Özkan Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38000)

DoomsDay58 08.06.2014 15:11

Cevap: Serdar Özkan Sivasspor'da

Hayırlı olsun Aydın'dan daha disiplinli bir futbolcu eğer iyi form tutarsa başarılı olur.

bahbaba58 08.06.2014 15:12

Aydını yetenek olarak hız olarak ikiye katlar
Burhanı yeniden küllerinden doğmasını sağladık
Serdar Özkanda kafa olarak Burhan gibi olursa Yeniden küllerinden doğar gerçi Elazığda ne kadar futbola konsatre olduğunu gördük yapılacak en akıllı transfer
AMA Sekiztaştaki Cincondaki Serdar Özkan Gibi olursa Sonu Sercan Yıldırım ve Şenerbahçeden alınan Yasin Çakmak gibi olur
Ayrıyetten Aydın gittiğinde aklıma ilk gelen futbolculardan birisidir elazığsporda bu sezon iyi grafi çizdi umarım kendini ispat eder yalnız Aydının attığı kazığı Serdar Özkanda yapmaz...

subasi29 08.06.2014 17:25

Aydın'ın yerine alınacak en akıllı transfer olmuş. Hayırlı olsun

eurovision 08.06.2014 17:28

hayırlı olsun sivassporumuza

GokhanTurna 08.06.2014 17:36

Elazığspor'dan iki Serdar'dan biri alınsın istiyordum sevindim bu habere. Yararlı olacaktır eminim.

BizeHerYerSivas 08.06.2014 17:57

Hayırlı olur inşallah burhan gibi patlar sezon grafiğine baktığımızda aydının yerine alındı aydın 32 maç 4 gol 6 asist serdar 26 maç 6 gol 5 asist daha az maç daha skorer bir isim aydından 1 yaş büyük altyapısı aydın gibi istanbul takımlarından çıkma aydından daha az çalım yapıyor daha hızlı inşallah aydın gibi 1 yıllık sözleşme yapılmaz ve ayrıca transfer dönemine iyi girdik halil akbunar çok iyi transfer serdar özkan yine öyle diarra gerçekten o da alınırsa harika olur geriye kalır defans ortasaha ve kaleci defans tada yedek lazım ve manuel da costa marsilyaya giderse b planı lazım orta saha zaten şart kaleci de iyi bir kaleci lazım hadi hayırlısı

Külhan 08.06.2014 18:31

Serdar sivasspora hosgeldin bizi tercih ettigin icin sana sevgimiz sonsuz seni ikinci yarida sivasta oynadigimiz macda bizi üc bir yendiginiz zaman cok iyi takip ettim sonradan oyuna girdin ama bizi de perisan ettin bravo serdar simdi bizim oldun

buneyav 08.06.2014 18:38

hayırlı olur inşallah

sivaslıadem 08.06.2014 19:28

bu habere çok sevindim
Bana göre biz aydının yerini an itibariyle kapattık
Artık aydın düşünsün kendini
Bursa taraftarı bi sövsün 2 günde kapıya koyarlar

Takımımıza daha profesyonel ve yetenekli bir oyuncu aldık bence

Cerny312 08.06.2014 20:13

Aydın ın yeri Doldu vazgeçilmez değil . Daha İyisi Geldi İnşAllah Takımımıza Faydalı olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.