![]() |
Cevap: Yeni Rota Holebas
kosta rika maçında izledim taş gibi oyuncu çalım atabiliyo orta açıyo inşallah gelir ama zor piyasası var adamın carlosun nazı için gelmez onu aklınızdan cıkarın
|
[QUOTE=USTA 571;913699]kosta rika maçında izledim taş gibi oyuncu çalım atabiliyo orta açıyo inşallah gelir ama zor piyasası var adamın carlosun nazı için gelmez onu aklınızdan cıkarın[/QUOTE]
pas da verebiliyo kanka.. |
Eğer sol kanat oyuncusu ise transfer olacağını hiç sanmıyorum. Sol kanatta Aydın gitti yerine o kanatta oynayan Musa Sinan ve Serdar Özkan alındı. Ayrıca gerçek yeri o kanat olan Utaka ve Atıf var. Eğer transfer yapılacaksa sağ kanat, stoper, ön libero ve forvete yapılır.
|
yabanci hakkini kullanacaksak daha dusunceli olmaliyiz bu sezon sahada 5 yabanci olacak. atif,da costa,cicinho,utaka ve mehdi su anki yabancilarimiz kulubede kalan 3 oyuncu bu oyunculari cikartarak iceri girecekler,ince dusunup taktigimizide bu duruma gore sekillendirmeliyiz
|
holebas bursa ile prensipte anlaşmış diye haber vardı bugün gördüm
|
Bursaspor, Olympiakos'un sol beki Jose Holebas ile prensipte anlaşmaya vardı
Kaynak : Milliyet |
[QUOTE=hergele0758;913816]Bursaspor, Olympiakos'un sol beki Jose Holebas ile prensipte anlaşmaya vardı
Kaynak : Milliyet[/QUOTE] Helal olsun Bursaya |
[B][COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR][/B] |
iyi olmus gardas bosverin gitsin yaa. Bizim zaten kendi oz evladimiz Ziya var.
Ziya onunu tikamayalim. |
Bize gelecegini hic sanmiyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |