![]() |
Cevap: Cas'tan Kötü Haber
Eskişehir basın sözcüsü ümit karan ve bülent uygun takımın adını lekelediler büyük tazminat davası açacağız demiş
|
Cevap: Cas'tan Kötü Haber
[QUOTE=last34;913812]Eskişehir basın sözcüsü ümit karan ve bülent uygun takımın adını lekelediler büyük tazminat davası açacağız demiş[/QUOTE]
helal olsun onlara. biz bu duruşu gösteremedik. zamanında fenerbahçeyle içli dışlı ilişkilerde bulunmayalım dediğimizde ne laflar yemiştik. bizi bu işe bulaştıranlar defolun gidin şu kulüpten artık destek olmak farklı bir şey. ama böyle bir lekeye sahip çıkmak destek değildir. yönetim hesabını vermelidir. |
Cevap: CAS'tan Kötü Haber
mahkeme, yargı sizin için ne anlama geliyor bilemiyorum ama dünyadaki herkes için bunun anlamı nettir.
kulüp kendi içinde bu durumlara düşülmesinin sebeplerinin ne olduğunu belirlemeli ve neşteri vurmalı. taraftar isimleri değil kulübü destekler. isimler geçer, sivasspor kalır. ceza çekilir, biter fakat yıllar sonra çocuklarımız "böyle böyle bir şeyler olmuş, sivasspor da onurlu duruş gösterememiş" derse ne yapacağız? |
Elbette çok üzgünüz ama takıma desteğimiz devam etmeli ayrıca en büyük isteğim yeni yargılamada trabzonun ceza almasıdır.
|
sürpriz olmadı beklenen bi karardı. en azından sezonu daha geç açacaz maddi olarak getirisi yoktu böyle düşünmek yada teselli bulmak lazım sıkmayın canınızı etme bulma dünyası trabzonun yanına kalacağını düşünmeyin sakın ola ki..!!!!
|
Trabzon'a karşı bu öfkeyi anlayamıyorum adamların şampiyonluğu gitti bizim 2009'da gittiği gibi biz ne yaptık? Şampiyonluğumuzu çalan adamı fedarasyon başkanı yaptık.Adamlar pes etmediler her şeyi denediler.Şu anda haklı konumda biz değiliz yeniden yargılama olayı bizi ilgilendirmiyor zaten Aziz Yıldırım'ın hapis yatmasıyla ilgili.Bu saatten sonra yapacak şey bu olayın sonuçlarıyla yüzleşmek olur daha kaçacak arkasında duracak bir şey kalmadı.
|
Ne ümitler beslemiştik bu sene takımımızı avrupada göreceğiz diye yazık oldu . Seneye Carlos'da beklemez ...
|
kulubun adını bu şekilde kirletenler kuluple ilişkileri kesilmelidir. şimdiye kadar zerre inanmıyodum fakat bu cas kararı aklımı bulandırdı. başkan karısını ortaya koyuyor yapmadım diye uefa cas yaptın cezalısın diyo mahkemeler yaptınız hapis cezası veriyor???
|
[QUOTE=onurcngr;913822]kulubun adını bu şekilde kirletenler kuluple ilişkileri kesilmelidir. şimdiye kadar zerre inanmıyodum fakat bu cas kararı aklımı bulandırdı. başkan karısını ortaya koyuyor yapmadım diye uefa cas yaptın cezalısın diyo mahkemeler yaptınız hapis cezası veriyor???[/QUOTE]
Simdi Baskan oyle diyor peki koskoca CAS mi yaniliyor ? Hangisi dogru ?? |
Ben şike yaptığımıza kesinlikle inanmıyorum ve başkana güveniyorum zaten uefa ceza verirken yöneticimizin adı geçtiği için kural gereği bize 1 yıl ceza verdi biz şike yapmış olsaydık 1 yıldan fazla ceza alırdık. Bu saatten sonra yapmamız gereken takıma destek olmak.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:15. |