SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Skor Tahmin Yarışması (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=70)
-   -   STY 1.Hafta Puan Durumu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38244)

eurovision 06.09.2014 18:10

Cevap: STY 1.Hafta Puan Durumu

kötü başlangıç :( ellerine sağlık Yalçın Abi

mustafa_kavak58 06.09.2014 20:55

[QUOTE=eXi;919206]Blacky de sıkıntı var yada dikkat etmedim son 3 maç oynanmadan önce merak ettim kim ne yapmış diye tüm üyerin mesajlarına bakmıştım 40 puanı geçen 1-2 kişi vardı... Nihayetinde bir eğlence için yapılıyor bu yarışma emek veren arkadaşlara teşekkürler.[/QUOTE]

Hile mi var diyosun :D:D:D

Cley 07.09.2014 10:28

Teşekkürler Yalçın abi. Iyi başlangıc ilk hafta.

cücü baba 07.09.2014 10:57

[B][B]Eline, emeğine sağlık bizler için bu kadar zahmete katlanmanı takdirle karşılıyorum, izmirli yiğidom...........

144. cücü baba 11 puan- ilk hafta süper başlangıç :D

bu sezon rakiplerim çok ciddi ;)[/B][/B]

SAKARYA750 07.09.2014 11:54

[QUOTE=mustafa_kavak58;919230]Hile mi var diyosun :D:D:D[/QUOTE]

Ben bu yarışmada hile falan olacağını sanmıyorum olmazda. Adam 7 maçı tam doğru bilmiş 70 puan almış diğer 2 maçtada 1-1 bitene 0-0 yazıp 6, 3-2 bitene 5-0 yazıp 5 puan almış buda 81 puan eder. Tahminlere saygı duymakta fayda var. Doğru bilipte puanı verilmeyen görmedim. Bu puanlamayı pc yapmıyor çok ufak defek hatalar olabilir. Ben kaç sezondur oynuyorum ve puanlıyorum. Bu zamana kadar sadece 1 puanım gözden kaçmış yani %99-%100 arası doğru

eXi 07.09.2014 12:15

yöneticilerden her hangi bir hile olduğunu düşünmüyorum(ima da etmedim) zaten eğlence amaçlı bir oyun maçlar bitmeden puanlara bakmıştım meraklandığım için ama arkadaşın yazdığı mesajı sanırım atlamışım :)

ilk anda aklıma dedim hacker falan sonradan mı ekledi maçları diye şüpheye düştüm ve böyle bir açık varsa oplarımız dikkatlice bakar diye o mesajımı attım :):) art niyet aranmasın.

ZiDaNe58 07.09.2014 12:41

adam iddada skora oynasa trilyoner olurdu :D normal mac sonucuna oynasaydı ozamanda milyarder olurdu :)

GuNaY 08.09.2014 08:26

[B]Orta şeker puanla yarışmaya başladık bakalım :)

Eline emeğine sağlık Yalçın Abi...[/B]

izmirliyigido 08.09.2014 23:42

[QUOTE=eXi;919281]yöneticilerden her hangi bir hile olduğunu düşünmüyorum(ima da etmedim) zaten eğlence amaçlı bir oyun maçlar bitmeden puanlara bakmıştım meraklandığım için ama arkadaşın yazdığı mesajı sanırım atlamışım :)

ilk anda aklıma dedim hacker falan sonradan mı ekledi maçları diye şüpheye düştüm ve böyle bir açık varsa oplarımız dikkatlice bakar diye o mesajımı attım :):) art niyet aranmasın.[/QUOTE]

Konu araştırılacak ve sitemizi ve hiçbir yönetici arkadaşımı zan altında bırakmamak için gereken yapılacaktır. İlgileriniz için teşekkürler. Lütfen bu ve buna benzer konuları açıkca bizlere bildirmekte çekinmeyin arkadaşlar. Netice de burası bir eğlence ve bilgilendirme amaçlı bir site, kimse kimsenin hakkını yiyemez.

İlgilenen herkese teşekkürler..

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:31.