SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 2-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38284)

Has Sivas`li 21.09.2014 18:20

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

[B]Realist olmak lazim, burdan puan dahi cikaramayiz.
Cinconu gecsek bile, TFF ve Hakemler bize yenerler!!![/B]

34MUAMMER58 21.09.2014 19:09

[b]Önce sivassporu değerlendirelim ,geride kalan 3 haftada galibiyeti kaçıran takım hep sivasspordu,antepe fark atacakken yenildik,akhisarı tam yendik derken berabere kaldık,konyayıda yenebilirdik,baktığımızda 3 takımda sivasspora karşı açık oynamadılar,beraberliğe razı 10 kişi defans yaptılar ,sivasspor böyle kapalı defansları açmakta zorlanıyor çünkü çilingir oyuncusu yok ,gs maçı çok farklı olacaktır hem sivasspor hemde gs baskı altında olacaktır özelllikle gs de işler iyi gitmiyor ,3 5 hafta sonra hem hocaları hem yöneticileri yolcu olabilir ,bu nedenle bu maçta açık oynayacaklardır mecburlar çünkü,bu sivassporun işine gelir ,ilk yarı rakibi durdurabilirsek çok rahat puan ve puanlarla döneriz ,da costa ve utakanın hatta diğer siyah oyuncumuzunda iyileşip oynayacağını düşünüyorum,konya maçına ne kadar üzülsemde ben gs maçından puanla döneceğimize inanıyorum tek korkum hakemlerin gs ye kıyak yapması ve lanet olası gs istatistiğimiz ,nezaman rakibe can simidi lazımsa tff devreye giriyor geçen yılki maç aklıma geliyor elimizden alıp gs ye verdiler ,yine aynı seneryolardan korkuyorum,yoksa gs den korkum yok,bu maça başta r.carlos ve futbolcular iyi motive olmalılar,rakip çok koşmuyor ,sivasspor performansının üstüne çıkıp oynarsa galip bile gelmek hiçde zor değil [/b]

Kokomo 21.09.2014 19:16

Bu maçı alacağımızı tahmin ediyorum.

BOUN 21.09.2014 19:33

Sivasspor büyük takım olduğunu hatırlamalı ve bu maçtan üç puan almalı. Sivassporlu futbolcular da büyük takım futbolcusu olduklarının bilincine varmalılar. Burhan geçen seneki Burhan değil. Aatif geçen seneden daha bencil. Kadir bir maç iyi bir maç berbat. Üstüne forvetler de alışma döneminde oldukları için gol atamayınca fetret devrini yaşıyoruz. Bu böyle gitmez! Silkinin kendinize gelin!

Galatasaray'ı İstanbul'da yenecek güçteyiz. Şüphesi olan var mı?

34orhan58 21.09.2014 19:48

passoligle siftah yapıcam kısmet olursa bileti aldım beklemedeyiz maçı hadi hayırlısı benim hiç umudum yok çünkü bizim takım nerde sıkıntıda olup acil puan alması gerekn bi takımla maç yapsa tesadif mü ne hep farklı kaybediyoruz inşallah bu sefer en azından bir puan alıp döneriz

58megayigido 21.09.2014 19:49

Hic umidim yok muhtemelen batuhan ile baslariz yeni transferin gs maci incesi iyilesecegini hic sanmiyorum sansimiz yok bu sene ben sivassporun alt siralarda maxmimum orta sirlarda ligi tamamlayacagini dusunuyorum eger devre arasi iyi birtransfer olirsa irta sahayaozman yukarilari dusunebiliiriz . Suan isimiz cok zir gs yede muhtemelen yenilcez bisey nasil baslarsa ohle gidermis

Insallah dusunduklerimde yanilirim

anadolu5858 21.09.2014 19:51

arkadaş konya maçı bitmeden bu gs başlığı nedir hatamıza sıkıntımıza bakmadan atladık gs maçına herşeyi hallettik bir istanbulda gs maçı kaldı.

Zaralı5858 21.09.2014 19:56

Ben cincona hemen teslim olacagımızı düşünmüyorum en kötü bir puanımız var

DoomsDay58 21.09.2014 20:59

Carlos sakatların iyileştiğini açıkladı. Bu maç için umutlarım arttı tabi hemen doksan dakika oynamazlar ama yine de 45 dakika falan Utaka'dan faydalanırız diye düşünüyorum.

sivasfutbol 21.09.2014 21:25

halis özkahya hakem olarak görevlendirilebilir gs canlandırmak için cinconun lehine kararlar verilebilir sivassporumuz dikkatlı oynamalı beraberlik iyi sonuç olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:39.