![]() |
Cevap: Sivasspor'da sakatlık şoku
[B]Kötü olmuş inşallah sıkıntı olmaz bu kadro ile çıkmamız iyi olacaktır.
Artık Chrisantus'u kullanma zamanı geldi.Kimsenin bilmediği bir ayrıntı Chrisantus tam anlamıyla deplasman golcüsü videosunu yaparken araştırmalardan biliyorum kariyerde attığı gollerin yaklaşık %70 ini deplasmanda atmış. [/B] ----------------Ertuğrul------------------ -Cici----Costa----------Ümit-------Ziya- -----------------Toraman----------------- -Burhan----Adem-------Mehdi----Utaka- -----------------Chrisantus----------------- |
Lanet olsun bu fas milli takımına ya geçen sefer Da Costa sakat dönmüştü bu sefer de Aatıf sakat döndü. Mehdi bu maçta oyun kuruculuğa soyunur. sağda Burhan solda Utaka forvette Cristantus oynar. Tek bir maç için sıkıntı oluşturmaz ama Aatıfın bir sonraki maça takıma dönmesi gerekir
|
Bugüne kadar 5 lig maci oynadik Aatif sayesinde basimiz gögemi erdi.Onun olmayisi oyuna ve macin sonucuna etki edecegini sanmiyorum.Herseyde bir hayir vardir.Bekleyip görecegiz.
Binbir övgüyle Samsun´dan alinan Musa nerede?.Baskan bizzat kendisi yapmisti bu transferi ve övgüyle bahsetmisti ondan ama biz daha onun oyununu görme firsati bulamadik. |
Şayet büyük takım isek (değilse de olacaksak) bir oyuncuya bel bağlamak hoş olmaz.Belki yeri zamanı değil ama .AH YÖNETİM AAHHHH ....! Yapmadın şöyle adam gibi bir tranfer...Geçmiş olsun Atıff...
|
Sivasım her şekilde beşiktaşı yenecek en kısa zamanda geçen yılkı performansını yakalayarak dönmen dileği ile geçmiş olsun atıf.
|
Bu sezon o kadar kötü ki Aatıf, belki bu maçta olmaması daha iyi olacak !
Bakalım Aatıf olmadan ne yapabiliyoruz ? |
[B]"Taktiksel haber" diye hayal ederken gerçek olduğunu öğrenince üzülmedik değiliz...
Bu durum bize belki yeni Aatıf'lar çıkarır, kimbilir?[/B] |
[b]Atıfın nekadar yetenekli bir oyuncu olduğunu anlatmaya gerek yok ,ancak geçensezonki performansından çok uzak,sivassporda topla oynayan tek oyuncu ,sakatlanmasına üzüldüm,bjk yi tek başına yenecek kalitede oyuncu ,geçmiş olsun diyorum,belki biraz formadan uzak kalırsa futbolu özler daha iyioynar,onun yerine utaka yada cruntus oynar ,mehdide ,musa sinanda orda rahatlıkla oynar ,bu oyuncular bugünleriçin alındı r.carlosun güvenmesi lazım artık, rakibinde sosa,dembamba ,m pektemek gibi silahları yok,bir olcay var onuda artık bizahmet defansımız tutsun [/b]
|
Biri iyileşiyor diğeri sakatlanıyor bu takım sakatlıklardan ne zaman kurtararacak
|
[QUOTE=babapiton;921498][B]
[/B] ----------------Ertuğrul------------------ -Cici----Costa----------Ümit-------Ziya- -----------------Toraman----------------- -Burhan----Adem-------Mehdi----Utaka- -----------------Chrisantus-----------------[/QUOTE] [B]bu kadro güzel olmuş ama ademi toramanın yanına koyman lazım.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:42. |