![]() |
Cevap: Bursaspor - Sivasspor
İbrahim Toraman yedek kalır ve Kadir Bekmezci oynarsa 1 puan kurtarabiliriz.
|
Bursa ligin en dengesiz takımı sivasspor da dengesizlikte bursa dan aşağı kalır yanı yok iki dengesiz takımın maçı her skora açık
|
Süperligde Balikesir´in varligina tahammül edemeyen komsusu Bursa dün ligde agir bir yara verdi.Bundaki sebep iki sehir arasindaki yakin mesafe ve Balikesir seyircisinin Bursa´yi desteklemeleri olasiligi.Yani Bursa bu agir yenilgiyle Balikesir´i bu ligde istemedigini acikca belli etmis oldu.
Balikesir düserse bu taraftarin her zamanki gibi Bursa´nin arkasinda olacaginin hesabini yapiyor.Yani o bölgenin güclüsü olmak istiyor.Bursa bize daha baska oyniyacak gibi geliyor bana,SIRF Balikesir´e inat...Oradan puan cikarirsak kimse sasirmasin.:) |
Kendi sahamızdaki maçlara bakmama Lazım bu maçı muhtemelen kaybedeceğiz bizim hatamız rakip Takımların oyun oynamasına izin verelim bilerek oynamıyormuyorlar kontratak gol atıyorlar
|
Kadroda rotasyona gidilmezse pek farklı sonuç alınacağını düşünmüyorum. Bir ihtimal yedekler bizi şaşırtıp bir şeyler yapabilirler ama kulübenin hali de pek iç açıcı değil inşallah en az kayıpla bu maçı atlatırız.
|
İyi oynarken evimizde bile kazanamiyoruz en önemli futbolcumuz cezali ziya yok bursanin Balıkesire 5 attığını düşünürsek mucizelere ihtiyacımiz var
.. |
hazırlanın rezil olmaya bu kişilerle maç alınmaz
karekter lazım karekter şerefi olan aldığı paranın hakkını vermek isteyen şerefli olmak isteyen canla başla oynar ama bu kişilerle herhalde bursaya tünel oluruz oynayanlar utansın şereflilerse oynarlar yoksa yazıklar olsun |
Rize macinda sadece 3 Puandan olmadik Sag Bek Cicinho Ve Sol Bek Ziya Cezali duruma düstüler. Bu Macda Sol Bekde Berk Oynuyacakdir ins.kendini gösterir ve Ziyayla yarisir Forma icin zira Ziya bu sene yoklari oynuyor. Sag Bekde Abdurrahman veya Ibrahim Toramani koyabilir benim tercihim Ibrahimden yana olurdu ortayada Kadir veya Hakan ikilisinden birini monte edilebilir. Transfer döneminde Bir iyi Orta Saha topu dagitabilen birisi ve Tilki bir Golcü alinsaydi bu durumlara düsmezdik ama vardir bundada bi hayir allah sonumuzu hayreylesin.
|
basiretsiz yönetim bu takım sizin eseriniz aldığınız oyunculara bir bakarmızınız Batuhan kurtarıcı olarak oyuna dahil oluyor ilk girdiği pozissiyonda sakatlanıyor eğerki ocakta forvete adam gibi biri alınamzsa bekle bizi ptt 1 . lig
|
inşaallah fark yiyip rezil olmayız ben 5 -1 gibi bir skor bekliyorum bu haliyle sivasspordan bir şey olmaz kombine almıştım acaba iade edebilirmyim maçlara gidiyorum psikolijim bozuluyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:31. |