SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38389)

savaş2 01.11.2014 17:47

Cevap: Maçı Değerlendirelim

***Sonuc ortada 8 hafta oldu 5 yenilgi, Eskişehir macına yeni bir teknik adamla başlamamız gerekir.ortada yönetim yok gibi yeni bir yönetim şart derim.

35gürün58 01.11.2014 17:49

Geçen hafta da söyledim yine söylüyorum, elimizdeki kadro bu Carlos'un yapabileceği fazla bir şey yok.

Elimizdeki kadro bu derken bizi bu kadroya mahkum eden maalesef beceriksiz
iş bilmez yönetimdir, bu maçtaki kol gibi golleri kaleci yemedi Yönetim yedi
tüm takımlar kadrolarını iyi transferlerle güçlendirirken başkan ''geçmişteki hatalı transferlerden ders aldık artık aynı hataları tekrarlamayacağız ve çok iyi nokta transferler yapacağız'' dedi.

nokta transfer Batuhan
nokta transfer Toraman
nokta transfer Crisantus
nokta transfer Berk
nokta transfer Abdurrahman
nokta transfer sinan (samsundan alınan)

[B][U]yazıklar olsun sizin transfer politikanıza yönetim bu rezaletin baş mimarı sizsiniz. size söyleyecek çok söz var ama sanıyorum suratınız meşinden ,utanma duygunuz yok...[/U][/B] Siz gerçek sivaslı değilsiniz olsaydınız diğer takımlar gibi iyi transferler yapar kentinizi düşünürdünüz .. ama siz kenti değil kendinizi düşündünüz sivas sizin neyinize ....

shang 01.11.2014 17:50

Bursa Güle oynaya 2 futbolcu almayan yönetim hadi göreyim sizi

batur0658 01.11.2014 17:50

Kafasinda bircok seyi bitirmis 11 sivassporlu futbolcu , caresiz kalmis bir roberto calos belkide hic olmadigi kadar, nasil olsa bu maci yeneriz diyen bir bursaspor takimi, nasil hakem oldugunu anlayamadigim bir hakem ve borcu olmayan bir yonetim vardi... denecek bisey yok geldigimiz nokta hakikaten cok kotu ... hakkimizda hayirlisi olsun

Caner POLAT 01.11.2014 17:50

5 e kadar yolu vardı da taraftarları makaraya vurunca Bursada atmayı bıraktı.Sıkıntılı günlere doğru EMİN adımlarla ilerliyoruz.Sonumuz hayrola

sivasliapocan 01.11.2014 17:50

Değerlendirecek Hiçbişey Yok 2. Yarıya İyi Başladık 2 Tane Net Pozisyon Kaçırdık Atamayana Atarlar Tabi O Net Kaçırdığımız Gollerin Ardından Bursa Geldi Attı

noname87 01.11.2014 17:50

Senelerdir aynı laf takımın borcu yok borcu yok.Bu nasıl borç yoksa Utaka Chrisantus Mehdi gibi adamlar bu takımda bedava mı oynuyor?

hiko58 01.11.2014 17:56

küme düşüyoruz arkadaş. bu kafayla bu mantaliteyle olmuyor işte. evet borcumuz yok ve puanımızda yok. borcumuz yok iyi futbolcumuzda yok. borcumuz yok futbolcuda ruhta yok. bocumuz yok süper ligde yerimizde yok. mecnun başkanı hiç eleştirmedim bu güne kadar ancak şimdi diyorumki ikinci ligden futbolcuyu neden aldın başkan neden iyi birkaç futbolcu alıpta bu takımı şaha kaldırmadın. yazık değilmi sivasa sivasspora. bizi üzmeye ne hakkınız var. carlosa bişey demiyorum. elinde futbolcu vardıda adammı oynatmadı. bu yıl yönetim çok hata yaptı. sahi yönetimde bulunanlar caka satıyrlar tamam da hiç ellerini ceplerine soktularmı.?????

B.DUMANLI 01.11.2014 17:56

Cicinho olmadan bu takim süperlig takimi olmaktan uzak.Oyuncularimiz kifayetsiz ve yetersiz.Orta alan diye hicbirsey yok.Adem icler acisi.Burhan ve Aatif sahsi birseyler yapmaya kalktillar kaleciyle karsi karsiya kalinan 3 pozisyonu degerlendiremedik.

Sivasspor´un ilk yedigi golde baraj hatasi vardi ayrica Ertugrul´da bu pozisyonda hataliydi bence.

Burhan´in gördügü ikinci saridan, kirmizi kart Sivasspor´a yapilan en büyük kötülüktür bence.Cicinho ´dan sonra haftaya Burhan´da olmiyacak.I.Toraman hakemlerle cok ugrasiyor bugünde gene sari kart gördü.

Fufbolcularin dedigi gibi oldugumuz yerden cikacagiz laflari bize inandirici gelmiyor artik.Hersey lafta kaliyor bulduklari sanslari degerlendiremiyorlar.

Roberto Carlos birakabilirde .Sivasspor yönetimi acil toplanmasi gerekli ve acil kararlar almalidir.Takimimizin elle tutulur tarafi yok.Bu duruma ister istemez insan üzülüyor.Takim göz göre göre eriyor.Sekiz haftada gelinen nokta herkes tarafindan biliniyor.

Acilen radikal kararlar alinmali yoksa dönüsü olmayan bir yola giriyoruz.

hasanim58 01.11.2014 18:01

Allah sonumuzu hayır etsin böyle giderse durum hiç iç açıcı degil yazık oluyor Şanlı SİVASSPORUMUZA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42.