![]() |
Cevap: Roberto Carlos Krizi
Geçen yılki başarısına gölge düşürmez Carlos, onun için bu krizi atlatmadan hiç bir yere gitmez. Sadece yıpratma politikası bunlar güçleri başka türlü yetmedi yiğidoya.
|
Aslında kriz felan yok... Kol kırılır yen içinde kalır misali kendi aramızda herşeyi tartışırız ama dışarıya karşı Roberto Carlos hocayı yedirmeyiz. Yanlışları varmı tabiki olacak. Biz taraftar gözüyle bakıyoruz söyleyeceğiz ama takım içinde bünyesinde o var. O en iyisini bilen kişi. Belki bizim gözümüzden kaçan farklı bildiğimiz mevzular vardır. Lakin takımın bu hale düşmesinde etkili olan birinci faktör bana göre hoca değildir. Birincisi Yönetimin ikincisi hocanın güvendiği ve geçen sene takımı sırtlayan oyuncuların formsuzluğudur. Geçen senede oyuncu değişiklikleri zamanlaması belliydi, değişen bir şey yok. Bunun sebebi ise oyuncu profillerinin yetersizliği idi... Şu geliyormuş bu gündemdeymiş bakıpda yorum bile yapmıyorum. Şu anda hoca değişikliği takıma 1-2 maç etki yapar sonra yine aynısı devam edecektir. Roberto Carlos hocaya destek verecekse yönetim devre arası en az 2 kalite (zor ama) oyuncu bulmalı, takımdaki antreman eksiğini yada form grafiğinin üzerine gitmelidir. Bizim hocaya ihtiyacımız yoktur, hocanın raporu üzerine ihtiyaç duyulan bölgeye transfer ihtiyacı vardır.
|
***carlosun gönderilmesi gec kalındı bile, bu takımı ancak üst sıralara hikmet KARAMAN getirir.
|
[QUOTE=savaş2;923636]***carlosun gönderilmesi gec kalındı bile, bu takımı ancak üst sıralara hikmet KARAMAN getirir.[/QUOTE]
Hikmet Karaman kaç takımı üst sıralara getirmiş ki Sivasspor'u da üst sıralara getirsin? |
Hikmet Karaman, Yilmaz Vural gibi vizyonsuz teknik direktörler Roberto Carlosdan nasil daha üstün görülür anlamiyorum.
Carlos takimdan ayrilirsa elimizdeki yildizlar (Cicinho, Aatif, Da Costa, Utaka) hepsi ceker gider. Yönetim gerekli transferleri yapsaydi hersey daha güzel olurdu. Elimizdeki mevcutlarla Mourinho bile gelse pek birsey farketmez oynatmaya oyuncu olmadiktan sonra.... |
[B]ÖNCE şunu belirtmek lazım,r.carlos bu takımdan gidecek enson kişidir,takımlarda kötü gidiş olunca ilk gönderilenhep hoca olur,r.carlos neyapmış golmü atamamış,şutmu çekememiş,senin oyuncun bomboş kaleye gol atamıyorsa ,kızgibi topa vuruyorsa,bomboş adama pas vermeyip pozisyonları harcıyorsa ne suçu var,?yönetim adamın eline kimi almıkşda vermiş,?bursa maçını saymıyorum,bursa maçını izleyince muhsin ertuğral dönemindeki dandik futbolu hatırladım düzelmiyecek bişey yok,üst üste alınacak galibiyetler takımı düzlüğe çıkartır,eskişehiri hertürlü yenecek gücümüz var,ilkyarıyı orta sıralarda bitirip 2.yarıda alınacak 2 3 kaliteli oyuncuyla ligi üstlerde bitireceğimize inanıyorum,sezon sonu zaten ne r.carlos kalır ,ne cicinyo,ne costa kalır,çok kişi gider oyunculardanda ,yeni yapılanma olsacaksa sezon bitiminde olmalı ,özellikle yönetim bazında olmalı şuzaman hocayı konuşacak zaman değil [/b]
|
[B]aylarca bas bas bağırdık bu takıma çok iyi en az 3 transfer lazım diye...adam gibi kaleci, ortasaha ve golcü alınsaydı en kötü ihtimalle ilk beşteydik...bu durumda Carlos ne yapabilir? elindeki kadro ile bu kadar !!![/B]
|
Yahu sen Carlosa nasil suc bulursun ???
Elindeki malzeme iyi degil ne yapsin Carlos ?? Hokuz pokuz mu yapsin Carlos ??? Gecen sezon malzeme vardi ( Aydin, grosicki, djebbour) ve yaptiklari ortada Carlos ile ligi 5 bitirdik. Eee bu sene Yönetim Carlosa malzeme vermedi ve yapacagida bu kadar. Sen git simdi Mourinho yu getir yine birsey yapamaz elinde malzeme yoksa. BURDA kimse Carlos Hocaya suc bulmasin tek suclu varsa oda MALZEMEYI vermeyenlerdir !!! |
Takımda nasıl 3 futbolcu eksik olduğunda takım berbat oluyorsa,tam tersini düşünmek lazım değilmi,sezon başı 3 tane varolanın üzerine çok çok iyi futbolcular dahil olsaydı kadroya şimdi böylemi olurdu..bu gelinen noktanın vahim özeti burdadır.ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur.en çok para verdiğin adamlar cicinho da kosta memnunmusun kardeşim ikisinden de memnunsun !.. demek ki...................
|
[QUOTE=halilxx58;923645]Hikmet Karaman, Yilmaz Vural gibi vizyonsuz teknik direktörler Roberto Carlosdan nasil daha üstün görülür anlamiyorum.
Carlos takimdan ayrilirsa elimizdeki yildizlar (Cicinho, Aatif, Da Costa, Utaka) hepsi ceker gider. Yönetim gerekli transferleri yapsaydi hersey daha güzel olurdu. Elimizdeki mevcutlarla Mourinho bile gelse pek birsey farketmez oynatmaya oyuncu olmadiktan sonra....[/QUO Utaka da yıldız Hemi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31. |