![]() |
Cevap: Sivas'tan Korkacaklar
[b]Eğer 9 puanımız daha yoksa bunun nedeni atıfın beceriksizliği ve egoistliğidir neden?bundan sonraki maçlarda bu hatalarını yapmamasını bekliyorum,atıfıda günahlarıyla sevaplarıyla çok seviyorum,kendide bizleri seviyorsa ,maçlardaki egoistliği bıraksın ve güzel oynasın ,arkadasların dediğine katılıyorum,tek 1 futbolcu eksik alalım ancak mümkünse domingos lopez hocayı tekrar, r.carlosun yanına oturtalım,[/b]
|
[QUOTE=YigidooSivas58;925391]laf yapma aatif adam gibi topunu oyna son zamanlarda cok kötüsün zaten.
Kendini düzeltmeye bak sonra laf yap.[/QUOTE] mesajını ilettik atıfa dedi tamam yiğigosivas nicki kardeşimiz kızmasın bundan sonra adam gibi oynarım kendimi düzeltmeye calısrım :D |
Atıf ve burhann bencilliği olmasa şuanda daha farklı yerlerdeydik
|
geçen yılki gol krallığı aatıfı rehavete soktu eğer bencil oynamasa bu takım bu puanda kalmazdı hemde aatıf asist kralıydı şimdiye
|
bu galibiyetten önce ne konuşuyordu şimdi ne konuşuyor :)
|
ne korkması aatıf millet sivasspor'a kıçıyla gülüyor sizin yüzünüzden.
|
Sadece biz korkuyoruz düşeceğiz diye
|
Bugün Mersin bizden cok korktu Aatif,öyle bir korktuki maci 2-0 kazandi.
Aklima gelmisken soramadan edemiyecegim Aatif sen Mersin macinda gercekten sahadamiydin?. Rakipler bizden korkacakda ne demek biz zaten futbol oynamiyoruzki.Neyimizden korksunlar.Sen topu ayagina gecirdiginde suursuzca rakibin arasina girerek zaten topu kaybediyorsun.Yani cag disi futbolundan görüntüler sergiliyorsun. Olanda takimimiza oluyor.Yarin küme düsersek zaten Sivas´dan ayrilirsin.Senin umurundami rakibin Sivas´dan korkuyor olmasi... |
Evet taraftar olarak korkmaya başladık. Sivasspordan artık korkuyoruz. Çünkü hiç istemediğimiz bir yola giriyor.
|
korkuyorlar zaten yenemezsek diye!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |