![]() |
Cevap: Sergen'den Carlos'a
[b]sergen futbolculuğuda güzel yapıyordu,hocalığıda iyi yaptı,yorumculuğuda güzel beceriyor,elbetteki dediklerine katılmamak elde değilde,bilmediği bazı noktalarda var ,bu takım geçen sezon nerdeyse ligin yarısında forvetsiz oynadı,kalede çok büyük sıkıntılar çekti,kanatlarımız tem yoluna döndü,55 gol yedik ,nedefansa takviye yapıldı,ne doğru dürüst golcü alındı,ne ortasahanın yükünü çekecek ortasaha alındı,nede sol açık alındı ,ayrıca r.carlosun ve takımın enbüyük yardımcısı domingo lopezde yok,1 futbolcunun olmaması bukadarmı önemli diyenlere ,evett derim futbolda olsun,savaşta olsun 1 kişi okadar önemliki ,yeri gelir takımı kurtarır,yeri gelir ülkeyi kurtarır bunu hatırlatmak istedim ,bir uçak tek kanatla nekadar uçabilirki,uçak kalkacak tek motoru çalışmıyor ,pilot derseki boşverin ben tek motorlada kalkar giderim ,firma sorumlusuda ,bu uçak neler gördü geçirdi,hele biraz uçsunda çaresine bakarız derse,uçakta kalktıktan sonra sallanır,tekler,ensonundada düşerse suç kimin acaba ?içinde ölecek yolcularınmı ?:mad: [/b]
|
bireysel hatalarla gol yedik. carlos buna ne yapsınki. çıkıp kendisi mi oynasın
|
aslında doğru söylüyor hepimiz carlosu seviyoruz ama carlosunda formsuz olduğunu kabul etmek gerekiyor.takımda ciddi motive ve hırs sorunu var bunlar çözecek kişide carlostur.carlosunda kendine biraz çeki düzen vermesi gerekiyor
|
[QUOTE=Poyrazcan;925905]Geçen sezon ilk 5 e giren kadro bu sezon dibe demir attı ise sorun kadro da değil, Carlos ta dır...
Bazılarının beğenmediği Çalımbay toplama takımla Süperlig'in zirvesini zorluyor. Acaba bu bir tesadüf müdür?[/QUOTE] Tabii ki tesadüf değil, şimdi tüm yorumcu arkadaşlar Vurun abalıya, vurun Carlos'a temposundalar, geçen yılın 5.si neden bu halde diğer takımlar hep üstümüzde deniliyor. sporu biraz anlayanlar için bunun cevabı çok basit, sen geçen seneki 5.liğine ve aynı kadroyla başarının devam edeceği düşüncesi ile doğru dürüst transfer yapmadın yaptığın transferler takımı sabote edecek transferlerdi ve takımı aşağıya çekecek futbolcu bozuntuları idi, Toraman gibi, Batuhan gibi, şimdi buna Utaka nın formsuzluğu ve Burhan'ın egoist oyunu ve çok ca top kaybı eklenince rakip takımlara gün doğdu, Geçen yıla göre altımızda olan takımlar neden şimdi üstümüzde ? işte püf noktası burası , rakip takımlar güçsüzlüklerini kabul ederek akıllı transferlerle takımı güçlendirdi ve yerinde sayan Sivassporumuzdan iyi duruma geldiler olay bu. bizim gibi ayakta uyuyan ,ruhsuz yöneticileri yokmuş demek, ucuz adam aldılar alınacak galibiyetlerle kasaya para girmesini de engellediler sonra kasa boş demeye başladılar, Carlos'a yüklenmenin akılla mantıkla izah edilir bir tarafı yok, elindeki malzeme bu maalesef.. |
takım aynı takım hoca aynı demekki rakipler bizi ezberledi-çözdü aynı zamnda sahada ruhsuzlar topluluğuda olunca ligin dibine demir atıyorsun
|
sergen sivasspora gelsin.takımı iyi toplar...
|
Herkes suclu
Yönetim= iyi Transfer yapamadi Carlos= oyunu okuyamiyor Futbolcular= ruhsuz ve isteksiz Taraftar= 5 kurus fazladan verip stada gelmiyor |
[QUOTE=YigidooSivas58;926024]Herkes suclu
Yönetim= iyi Transfer yapamadi Carlos= oyunu okuyamiyor Futbolcular= ruhsuz ve isteksiz Taraftar= 5 kurus fazladan verip stada gelmiyor[/QUOTE] [B]Dediklerinde Haklı Olabilirsin Ama Unutmaki Yönetim Transferde [COLOR="Red"]3-5 Kurus[/COLOR] Fazla Vermeyip Birçok Futbolcuyu Transfer Edemiyorsa [COLOR="Red"]Cimriliğe[/COLOR] Kacıyorsa Taraftarın Stada Gelmesini Kimse Beklemesin...[/B] |
[QUOTE=HeLuieN58;926032][B]Dediklerinde Haklı Olabilirsin Ama Unutmaki Yönetim Transferde [COLOR="Red"]3-5 Kurus[/COLOR] Fazla Vermeyip Birçok Futbolcuyu Transfer Edemiyorsa [COLOR="Red"]Cimriliğe[/COLOR] Kacıyorsa
Taraftarın Stada Gelmesini Kimse Beklemesin...[/B][/QUOTE] Zaten yukarda suclulari siralamasina göre yazdim Yönetim cimrilik yapmasaydi tabiki stadda dolardi. |
Sergen hakli.Carlos´un hatasi oyuncu secimlerinde bildiginden sasmiyor,iste bu yüzden Sivasspor devamli kaybediyor.
Ben bana yarar sagliyacak oyuncuyu oyuna alirsam hem takim kazancli cikacak, hemde ben.O vakit Carlos´un bazi oyunculardan randiman alamadigi halde onlari oyuna sürmesi affedilir gibi degil. Adeta bir sehrin kaderiyle oynuyor.Yemek yapmak icin tüm malzemeler hazirda,bu malzemelerden yemek yapacak ahcimiz yeterince tecrübeyemi sahip degil ne bilemiyorum.Oyunu okuyamamasi,bir oyunu cevirememesi onu gösterir cinsten. Allahim bizim günahimiz neydide basariyi bize cok gördün?. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16. |