![]() |
Cevap: Enerji Zirvesi Nerde Yapılsın Anketi
Enerji Bakanlığının müsteşarı Sivaslı. 2 sene önce Ankara'da kendisini ziyaret edip tanışma fırsatı bulmuştum. Yanılmıyorsam Sivasspor bayrağı vardı odasında. Umarım konuyla alakalı kendisinin de faydası olur.
|
[QUOTE=elbeyli_58;930053]Enerji sektöründeki tüm paydaşların (kamu/özel sektör) katılım sağladığı ve organizasyonun yapıldığı ildeki enerji yatırımlarındaki farkındalığın arttığı bu organizasyon için ilimize bir oy da bizler verebiliriz.
Yatırım ve iş imkanlarının temel sektörlerinden biri olan enerji, ilimize bu tür organizasyonlar başlangıç olmak üzere yüksek katma değer sağlayacaktır. Geçmiş zirveden örnek olarak: Enerjinin zirvesi, 11-12 Eylül’de Gaziantep’te düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde biraraya geldi. Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, özel oturumlarda gazeteci moderatörlerin sorularını yanıtladı. [url]http://www.turkeyenergysummit.com/[/url][/QUOTE] güncel kalsın oy verelim beyler |
[QUOTE=Turan 59;930085]Bu konunun,siteyle ne ilgisi var anlamış değilim.[/QUOTE]
sonra "sivas niye gelişmiyor?" şeklinde sızlanmalar... sivas bir bütündür dayı, memleketin menfaatine ne varsa destek veriririz. sivasspor şehir için nasıl ekonomik, sosyal ve sportif bir kalkınma umudu ve aracı ise; aynı şekilde enerji zirvesi ve benzeri faaliyetler de bu şekildedir. bu güzel başlığı bizlerle paylaşan arkadaşımıza teşekkür ederim. |
[QUOTE=Turan 59;930087]Sirserimisin yok sa serserimisin adamın canını sıkma.Burası spor platformu.Eğitim düzeyini bilmiyorum ama cahil birisine benziyorsun.[/QUOTE]
Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular Bence bu konu burdan daha başka güzel bir yere açılamazdı..Burası sadece bir sporm platformu değil..Arkadaşlığın kardeşliğin yiğidoluğun SİVASLILIĞIN Sivas Kentinin menfaatlerinin paylaşıldığı gerçekten yıllardır hayran olduğum bir '' platform ''...Kilometrelerce öteden bende Sivas'a oyumu verdim hayırlısı olsun.. |
Tüm Sivaslıların oy vermesi lazım .
Haydi Sivaslım sende oyunu kullan. |
[QUOTE=Turan 59;930085]Bu konunun,siteyle ne ilgisi var anlamış değilim.[/QUOTE]
Bir tık ile oy vermekte bile birbirimize giriyoruz biz birlikteliği sağlayıp zor gelişiriz bu kafayla. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:31. |