SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Desteğe ihtiyacımız var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38625)

58Sivaslilar 05.01.2015 06:55

Cevap: Desteğe ihtiyacımız var

sivasspor basaridan basariya kosarken taraftarin evde oturucagini sanmiyorum taraftarda stada kosacaktir ?????????? -

58Sivaslilar 05.01.2015 06:58

3 lig takimina bile yenilen karlosun sivassporu taraftari stada küstürmüstü traftar sivassporun tekrar dirilisilisi taraftari ve sivasliliyi mutlu etmege baslamistir :confused:

servo58 05.01.2015 09:26

Arkadaşlar dünkü maçta yine beklediğimiz kadar taraftar yoktu.( Aslında orda olanların çoğuda yok sayılabilir çünkü destekleri çok zayıftı ) . Bağırmaktan sesimiz kısıldı,stresten ve soğuktan elim yüzüm hala yanıyor. Maratondaydım ve etrafımdaki taraftarların neredeyse tamamı sanki küfür etmeye gelmiş. Tezahürata gelince sesi çıkmayan koca koca adamlar küfüre geldiğinde sahanın diğer köşesine bile sesini duyurabiliyor. Maalesef taraftar kültürümüz yok . Olacağa da benzemiyor. Ben iki arkadaşımla bağırıyorum tezahürat yapıyorum adamlar bakıp gülüyorlar. Kusuruma bakmayın çok sinirliyim bu olanlara.Artık şu stad gerçek taraftarlarla dolsun arkadaşlarım.Tek temennim bu.

shang 05.01.2015 09:50

sergen yalçın yönetiminde 4maçta 3 galibiyet 1 beraberlik olabilecek en iyi durumdu.2.yarının başıyla beraber 2 tane zor deplasman maçına çıkacağız bu 2 deplasmandan da puan çıkarabilirsek direk rakibimiz olan akhisarıda evimizde yendiğimiz anda ligde kalmak adına çok çok rahatlayacağız.İnş yapılan takviyelerle beraber 2.yarı çok iyi bir performans sergileriz açıkçası formda bir aydın ve top saklayabilen bir golcü bizi çok çok rahatlatacaktır...

dibba58 05.01.2015 11:19

Stada genç Sivassporluların getirilmesi için faaliyetler yapılması gerekiyor.Gençlerimiz internet kafelerde yada kahvehanelerde oturuyor.Bu gençliğin bir şekilde sivasspor taraftarı olması için çalışan bir yönetici yok.Stadlar bom boş.stada gelen takımının yanında 12. adam olarak nasıl görev alacağını, hakemi nasıl baskı altında tutacağını bilmiyor.Artık taraftar olarak bizda kabuk değiştirmeliyiz.güzel futbol istiyorsak, stadı karnaval yerine çevirmeliyiz.Çekirdek çitlemekle olmuyor.

Soyözen 05.01.2015 12:24

Bizim taraftar profilimiz diğer takımlardan çook farklı. Keşke bi imkan olsa da, stada gelen taraftarların takımlara göre yaş ortalamalarını görsek. Eminim Sivasspor'un taraftar yaş ortalaması diğerlerinden çok yüksek çıkar. Sivas'ın gençleri nerede bilmiyorum, ama statta olmadığı kesin.

Mesela Konya'da, Akhisar'da, Balıkesir'de falan acayip gençlik var tribünde. Bizde maçtan önce Ligtv tribünleri gösterirken bakın, hep emmiler. :)

servo58 05.01.2015 15:52

[QUOTE=Soyözen;931409]Bizim taraftar profilimiz diğer takımlardan çook farklı. Keşke bi imkan olsa da, stada gelen taraftarların takımlara göre yaş ortalamalarını görsek. Eminim Sivasspor'un taraftar yaş ortalaması diğerlerinden çok yüksek çıkar. Sivas'ın gençleri nerede bilmiyorum, ama statta olmadığı kesin.

Mesela Konya'da, Akhisar'da, Balıkesir'de falan acayip gençlik var tribünde. Bizde maçtan önce Ligtv tribünleri gösterirken bakın, hep emmiler. :)[/QUOTE]
İşte bende tam bundan bahsetmiştim önceki yorumumda.Sizde teyit etmişsiniz teşekkür ederim.O orta yaş üstü amcaların yüzünden taraftarlıktan soğumak üzereyiz.Tek bildikleri küfür.Bağır yok , ayağa kalk yok , tezahürat yap o da yok. Neden geliyorsunuz o zaman gidin sıcacık evinizde çekirdeğinizi yiyerek lig tv den izleyin maçınızı.Kesinlikle taraftar kültürünün değişmesi gerekiyor artık, gençleri teşvik etmek ve stada çekmek lazım. Amcalar artık gelmesin seyirci sayısı daha az olur belki ama etkisinin daha fazla olacağına eminim.

Bu arada benim lafım sadece küfür edip çekirdek yiyen büyüklerimize, gerçek taraftar olanların başımızın üstünde yeri var yaşı kaç olursa olsun.

ready 05.01.2015 19:13

[QUOTE=servo58;931397]Arkadaşlar dünkü maçta yine beklediğimiz kadar taraftar yoktu.( Aslında orda olanların çoğuda yok sayılabilir çünkü destekleri çok zayıftı ) . Bağırmaktan sesimiz kısıldı,stresten ve soğuktan elim yüzüm hala yanıyor. Maratondaydım ve etrafımdaki taraftarların neredeyse tamamı sanki küfür etmeye gelmiş. Tezahürata gelince sesi çıkmayan koca koca adamlar küfüre geldiğinde sahanın diğer köşesine bile sesini duyurabiliyor. Maalesef taraftar kültürümüz yok . Olacağa da benzemiyor. Ben iki arkadaşımla bağırıyorum tezahürat yapıyorum adamlar bakıp gülüyorlar. Kusuruma bakmayın çok sinirliyim bu olanlara.Artık şu stad gerçek taraftarlarla dolsun arkadaşlarım.Tek temennim bu.[/QUOTE]

[B]iş hakeme sövmeye rakip takım futbolcusuna sövmeye geldigi zaman çok güzel söveriz kendi topçusu golü kaçırdıgı zaman kendi futbolcusuna sövecek kadar alçalan bu zşhniyetin artık stadlardan emekli olması ve yerlerine gençlerin yer alması lazım[/B]

kaplanlı 06.01.2015 12:35

güzel bir pazar günüydü.taraftara, futbolculara, teknik heyete, yönetime, saha görevlisine hepsine sonsuz teşekkürler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33.