![]() |
[B]Refleksle uzaktan yakından alakası yok...
madem topu tuttun dizini yere paralel ayağınıda 90 derece yap!!! ama yok tekme atacakya illa... :( :( onuda maçın stresine verelim artık...[/B] |
[COLOR=BLUE]PETKOVİÇ GİBİ ÇOK SAKİN BEY EFENDİ BİR FUTBOLCU BU TALİHSİZ OLAYA NASIL KARŞTI HALEN ANLIYAMIYORUM...ŞU DA BİR GERÇEK MAÇ ÇOK STRESLİYDİ..[/COLOR]
|
yeşil sahaların en centilmen oyuncusu şifo mehmetin milli maçta yaptığı hareketi hatırlayalım maçın verdiği sitres bende buna yorumluyorum
|
[QUOTE=rguler]arkadaşlar petkoviç bizim için önemli bir futbolcudur.
orda neler yaşadı neden böyle yaptı bilinmez yapmasaydı çok daha iyi olurdu ancak bu kadar yüklenmeyelim. unutmayın çok maçta bizi kurtaran odur. bu kadar hata onunda hakkıdır. seni seviyoruz petkoviç[/QUOTE] DAIMA AYNEN KATILIYORUM. HATASIZ KUL OLMAZ,HATAMLA SEV BENI!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=rguler]arkadaşlar petkoviç bizim için önemli bir futbolcudur.
orda neler yaşadı neden böyle yaptı bilinmez yapmasaydı çok daha iyi olurdu ancak bu kadar yüklenmeyelim. unutmayın çok maçta bizi kurtaran odur. bu kadar hata onunda hakkıdır. seni seviyoruz petkoviç[/QUOTE] DAYIMA AYNEN KATILIYORUM. HATASIZ KUL OLMAZ,HATAMLA SEV BENI!!!!!!!!!!!!! |
PETKOVİÇ TEN BUNU KİMSE BEKLEMEZDİ,AMA İNSAN OGLU BÖYLE BOS BULUNABLİYOR İŞTE.AMA BU HATA ONUN KALİTESİNE AZMİNE LAF GETİRMEZ.BİZ ONA YİNE GÜVENİYORUZ.PETKO SEN BİZİM HERSEYİMİZİN.
|
[QUOTE=agca58]TABİKİ REFLEKS Tİ BU YA..ADAM GELDİ LARP DİYE AYAĞINA ÇARPTI
ZATEN HAKKI NE DEDİ KAÇAN PENALTIYA..ALLAH BİLİYOR DEDİ...[/QUOTE] yav bu`kadar kendini kandirma abicim yaa, nolur yav. herkes yanlis hareket diyor, sen kendini savundu diyor. bu hareket`in sonu kirmizi kart`midir degilmidir onu konusalim. madem profesyonel bu adam, biraksin rodic ona hareket yapsin, rodic gorsun kirmizi karti. madem profesyonel. abi vallaha cok komiksin. hakki ALLAH biliyor dedi ammaa, biz`de futbol`dan anliyoruz, butun otoriterler penalti kirmizi kart diyor, ALLAH`da biliyor tabi bunu. sen ve hakki diyeyim, cikmisiniz boyle davraniyorsunuz. |
[QUOTE=Cilginlar_38]yav bu`kadar kendini kandirma abicim yaa, nolur yav. herkes yanlis hareket diyor, sen kendini savundu diyor.
bu hareket`in sonu kirmizi kart`midir degilmidir onu konusalim. madem profesyonel bu adam, biraksin rodic ona hareket yapsin, rodic gorsun kirmizi karti. madem profesyonel. abi vallaha cok komiksin. hakki ALLAH biliyor dedi ammaa, biz`de futbol`dan anliyoruz, butun otoriterler penalti kirmizi kart diyor, ALLAH`da biliyor tabi bunu. sen ve hakki diyeyim, cikmisiniz boyle davraniyorsunuz.[/QUOTE] [B]arkadasım merak ettiğim bir sey var... burada allahtan haktan hukukdan bahsediyorsun, kendi sitenizde hemde görevli (moderatör) olmana rağmen bırak yazılanları silmeyi kendin dahi sivaslılar diyerek genelleme yaparak küfre varan yazılar yazmışsın.... yanlış anlama amacım hatanı yüzüne vurmak falan değil sadece aynaya bakmanı sağlamak... ins bunda da başarılı olurum!!![/B] |
[QUOTE=Gunay][B]arkadasım merak ettiğim bir sey var... burada allahtan haktan hukukdan bahsediyorsun, kendi sitenizde hemde görevli (moderatör) olmana rağmen bırak yazılanları silmeyi kendin dahi sivaslılar diyerek genelleme yaparak küfre varan yazılar yazmışsın.... yanlış anlama amacım hatanı yüzüne vurmak falan değil sadece aynaya bakmanı sağlamak... ins bunda da başarılı olurum!!![/B][/QUOTE]
hemserim ben moderator felan degilim, moderator olan cilginlar38, ben cilginlar_38 hatirlatim. bana yakismayan birsey`de yazmadim`ki ben, gayet normal, gercekleri yazdim, basin`da ne yaziyorsa, bizde ona benzer seyleri yazdik, biraz sinir var tabi, maci alamadigimiz icin, ama kusur`da bulundumsa affet. |
[QUOTE=Cilginlar_38]hemserim ben moderator felan degilim, moderator olan cilginlar38, ben cilginlar_38 hatirlatim. bana yakismayan birsey`de yazmadim`ki ben, gayet normal, gercekleri yazdim, basin`da ne yaziyorsa, bizde ona benzer seyleri yazdik, biraz sinir var tabi, maci alamadigimiz icin, ama kusur`da bulundumsa affet.[/QUOTE]
[B]yok o zaman karıstırdıysam seni bu sözlerin hiçbirini üzerine almana gerek yok!!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |