![]() |
Cevap: Quaresma Sesleri
Annen öyle Medicana reklam için busene olmasa bile yaz döneminde ünlü oyuncu getirir...
|
Sivasspor alsa alsa Audi Q7'yi alir..
|
Bu haber insani yemeden icmeden keser :)
|
Pek gerçekçi değil, adamın formsuz olduğu dönem olsa belki olabilirdi ama şu an Porto'da ilk 11 oynuyor. Medicana sponsor oldu ama bu kadar büyük işler yapamaz.
Herkes Cicinho örneğini veriyor ama onu Sporting Recife diye bir takımdan aldık adam resmen ikinci baharını yaşadı. Ama henüz birinci baharını tamamlamamış adamı alıp getirmeyiz Sivas'a. |
Fenerbahçe ile adı anılıyor internette
|
gelmesini çok isteriz elbet ama zor bir ihtimal
|
[B]Bana eskilerde cikan "MICHAEL OWEN" haberini hatirlatti :D
[/B] |
Bu yalan transferlerle kendimizi avunduruyoruz atı alan üsküdarı geçiyorda haberimiz yok carlos akhisara gelir gelmez iyi transferler yaptırdı belkide sivasspora getireceği yönetimin yanaşmadığı oyuncular daha neyi bekliyorlar bilinmez lig başladı bile
|
Yav sabah sabah gidin bu haberi cope atin. Adam gelmez ama gelse bile ben geldigini istemiyorum.
Sanki besiktas'ta oynarken kac tane gol atti ? Hatirlayan var mi ? Yok tabi ki cunku cok az atti. Peki assist yapti mi ? Eeh iste idare eder. Ozaman okadar para verip burda ara da sira da top oynacak oyuncuya bizim ihtiyacimiz yok. Malesef Turkiye'de isimlere cok onem veriyoruz ama yaptigi katkiya bakilirsa hic gelmesin boyle oyuncular. Zaten boyleleri sadece para icin geliyorlar cunku Turkiye'de futbolcular cok az vergi oduyor. |
[QUOTE=Has Sivas`li;932883][B]Bana eskilerde cikan "MICHAEL OWEN" haberini hatirlatti :D
[/B][/QUOTE] aynen eyle gardaşım. zor dostum zor türküsünüde bana hatırlatdı:) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06. |