SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Diakite'den vazgeçtik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38678)

58YIGIDO58 22.01.2015 16:25

Cevap: Diakite'den vazgeçtik

[QUOTE=derin58;933202]Ahmet aras forvet.. Orta sahayla ne alakasi var? Sana omce beynini calistirip sonra konussan diyorum? En azindan milletten her gun azar isitmezsin...[/QUOTE]

Cunku forvet alinmayacagini dusunuyorum hic degilse iyi bir ön libero alinsin onada ihtiyacimiz var.

35gürün58 22.01.2015 16:43

Sn.Başkan'ın bir sözü dikkatimi çekti hele şu ilk maçı bir görelim ondan sonra transfer yapabiliriz de yapmayabiliriz de,

Bu sözdeki mesajdan çıkardığım sonuç ;

Trabzon'dan iyi netice alırsak demek ki bu kadro yeterli, transfere gerek yok.
Yok, Trabzon'dan kötü netice alırsak eksikliğimizi gidermek için transfer yapabiliriz.

Mantığım başkanın konuşmasında bu neticeyi çıkarıyor..

derin58 22.01.2015 17:07

[QUOTE=YigidooSivas58;933208]Cunku forvet alinmayacagini dusunuyorum hic degilse iyi bir ön libero alinsin onada ihtiyacimiz var.[/QUOTE]

Aman kardesim.. Sen takimi dusunme isini baskalarina birak.. :D

Sen dusundukce, Transfer yapilsin diye ts ye yenilmemiz gibi fikirler ortaya cikiyor.. :mad:

Transfer yapilacaksa takimin performansina gore yapilir. Illa kaybetmemize gerek yok.. Eksikler galipkende goze batar..

58YIGIDO58 22.01.2015 17:11

[QUOTE=derin58;933213]Aman kardesim.. Sen takimi dusunme isini baskalarina birak.. :D

Sen dusundukce, Transfer yapilsin diye ts ye yenilmemiz gibi fikirler ortaya cikiyor.. :mad:

Transfer yapilacaksa takimin performansina gore yapilir. Illa kaybetmemize gerek yok.. Eksikler galipkende goze batar..[/QUOTE]

Aynen transferler herzaman Takimin performansina gore yapilir.

karamik 22.01.2015 17:33

Forvet ihtiyacı olduğu için vazgeçildi diakate den İsabeyli bir karar ama tabi forvet alırlarsa yoksa bu lig Batuhan ve utaka ile bitmez haberiniz olsun

58YIGIDO58 22.01.2015 17:35

[QUOTE=karamik;933218]Forvet ihtiyacı olduğu için vazgeçildi diakate den İsabeyli bir karar ama tabi forvet alırlarsa yoksa bu lig Batuhan ve utaka ile bitmez haberiniz olsun[/QUOTE]

Aynen oyle yigido agzina saglik.

58MySouL 22.01.2015 17:36

[B]Kesin BEDAVA ya almak istedik oda olmadı.:D[/B]

badof58 22.01.2015 17:38

Yanlış oldu transfer yalan oldu .. En azından sağlam ayakta durup topa baskı yapan orta saha şarttı, maalesef yapamadık, neyse bakalım ts maçını da kazanırsak transfer hiç olmaz ..

GokhanTurna 22.01.2015 17:42

Böyle saçma bir açıklama başkandan beklemiyordum. Transferde birincil ihtiyacımız olan orta saha göbek mevkisine transferi sona bırakıp sonra da belki yapmayabiliriz ne demek? Büyük hayal kırıklığına uğradım şuan. Nasıl görmezler o bölgede ki sıkıntıyı.

58MySouL 22.01.2015 17:51

[B]Kadir kurtarır bizi.Ortada sahadan takımı ileriye taşiyacak bi tane liberomuz varmı?Milletin dilinde tüy bitti bu mevkiye transfer şart diye diye bu eksiğimizi görmüyormu yönetim veya beleş topçu peşindemi koşacagız her zaman.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25.