![]() |
Cevap: Engin'le anlaşma sağlandı
Yetenek paris kafa sirnak ama bizde hakeme, rakibe tepki gostercek hirsli denebilecek oyuncuda yok ustelik sergen hocaninda zamaninda onun gibi olmasi onun halinden anliyacagini gosterir:D galiba kesin olarak geldi hayirli olsun :)
|
Bu oyuncuyu hiç sevmiyorum, kişiliği karakteri beş para etmez bir insan.
Profesyonelliği de yok saha içinde takıma katacakları olabilir eyvallah ama saha dışında Sivasspor'un efendi futbolcularına yakışmaz bir kişilik. Belli ki yönetim denize düşmüüş olduğundan yılana sarılıyor. Bakalım neler olacak sonumuz hayırlı olsun inşallah |
Adam gibi iki adam alın. Sonra taraftara saç baş yolduruyorsunuz. Orta saha bas bas bağırıyor.Santrafaor diye oynayanlara bak yolda bulsan almazsın. Utaka müzmin sakat. kosta öldüm diye dolaşıyor.adem al yandan ver öbür yana.cirisantus diye bir inek transfer edilmiş kime sorsan ben getirmedim diyor.Madem Carlos getirdi gönderin Carlosun yanına.
|
[B][I]Gelecekse gelsin artık, bu nedir ya.. sanki milan dan futbolcu getırıyoruz. Alt tarafı 31 yasında disiplinsiz engin.
Yönetim transfer konusunda cok becerıksız.[/I][/B] |
Sergen bunu oynatır futbolculuğu birbirine çok benziyor bence Sergen gibi adam Batuhan'ı bile oynatıyorken Engini hayli hayli kazanır.
|
Insallah hayirli olur.
insallah eski Engin degildir. insallah bizde formunu yakalar. insallah eskisi gibi disziplinsiz olmaz. Hayirli olsun. |
görüşmede pürüz çıkmış
[url]http://www.sporx.com/engin-baytarin-transferinde-puruz-SXHBQ439244SXQ[/url] sonunda da hiç olmaz inşallah. bize karakterli ve ahlaklı futbolcu lazım. |
biz batuhani uslu adam yapmis kulubuz :D hayirli ugurlu olsun
|
Bu haberede ınanmak bıraz güc ha alındı ha alınacak ama eleştirenler yerıştirenlerden cok fazla bırakalım şu bılgısızce yorumları sergen hoca herhalde bu ışın dinamıgıni iyi bılıyordur nede olsa hocamız yerli engin baytarı yakınen tanıyor hatalı olsa almaz
|
işallah doğrudur malum para işini çözmezse bizim yönetim almaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:17. |