![]() |
Cevap: Aydın kadro dışı bırakıldı
[QUOTE=karamik;935107] şu durumda asalak gibi olacak bir maliyeti olacak takıma.
Son olarak zaten gurur murur kalmadı şu düşme potası yüzünden olayı tatlıya bağlama formülü üzerinde durulmalı sonuçta Aydın bu gider bi ara pası yapar Antep kupa maçı gibi sana 3 puanı aldırır.[/QUOTE] Katilmiyorum abicim. Aydin'in garanti bir geliri yok, mac basi ücretine anlasilmisti diye hatirliyorum. Yani oynamadigi sürece herhangi bir maliyeti yok bize. Bence artik kesinlikle affedilmemeli, gerekirse Aykut Emre oynasin, Fatih Ciplak o bölgede oynasin ama Aydin oynamsin. Sivasspor gibi bir süper lig takimi böyle karaktersiz oyunculara muhtac olamaz, olmamali! |
Adamın ne yaptığını bilmeden karekterini sorgulamayalım
|
Aydın yalama oldu artık . Her gittiği takımda kadro dışı kalıyor.
|
İmkanı olsaydı da Carlos Akhisar'a gel dese uçarak giderdi.Bu adam öyle bir karakter işte.:mad:
|
Bu tip adamlarla oyalanmak lüzumsuz zaman ve emek israfından başka bir şey değil.
|
[QUOTE=barbarakis;935113]Adamın ne yaptığını bilmeden karekterini sorgulamayalım[/QUOTE]
Gecen sezon takimdan ayrilis sekli ne kadar karaktersiz bir futbolcu oldugunun ispati olarak yeterli diye düsünüyorum. [I](Ligin 33. haftasinda cok gereksiz bir sekilde sari kart görüp kendini cezali duruma düsürmüstü. Ardindan son maci beklemeden Sivas'i terk edip Bursaspor baskan adayinin secim malzemesi olmustu, Sivasspor ise Avrupa Ligine katilmak icin hayati önem tasiyan bir maca cikiyordu...!)[/I] |
Hayatı ciddiye almayan adamı sen de almayacaksın.Güle güle yolun açık olsun.
|
bu çocuk adam olmayacak
|
hiç şaşırmadım nedense
|
İlk yarı en çok eksikliğini hissettiğimiz bölgede hakiki sol açık(gerektiğinde sol bekte oynuyor) Aydından faydalanamamak takımın durumu göz önüne alındığında hiç iyi olmadı.
Kusurlu ayrıldı, sakat geldi tam oynayacak derken kadro dışı. Bence fahiş bir hatası yoksa ve takımın havasını bozmayacaksa affedilmeli. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:22. |