![]() |
Cevap: Büyük Konfeti Şov Hazırlığı (Galatasaray Ma
Bir Afyon'lu olarak Sivassporun tüm maçlarına gidiyorum ve her maça giderken 1 çuvala yakın konfeti yaparak gidiyorum. Sadece Galatasaray maçına değil tüm maçlara gelirken herkes en azından bir kaç kullanılmayan eski dergi ve kitaplardan keserek gelirse muhteşem bir görsel şov yapmış oluruz. Yalnız rulo kağıtları içeri almıyorlar. Son Akhisar maçında konfetilerimizide içeri almadılar. Bizde maçın federasyon yetkilisi ile görüşerek konfetilerimizi kurtardık. Kapıdaki görevliler çok zorluk çıkarıyorlar. Herkesi konfeti yapmaya davet ediyorum.
:) |
hafta sonu boşta olan davul ve zurnacılardan poşa senfoni orkestrası kurulsa onlarda tribünleri coştursa onlarada oradakiler yevmiyelerini verse nasıl olur. hem herkes sivas havalarını ezberler hemde tanıtımımıza katkısı olur
|
[QUOTE=akyuvalı;935530]Bir Afyon'lu olarak Sivassporun tüm maçlarına gidiyorum ve her maça giderken 1 çuvala yakın konfeti yaparak gidiyorum. Sadece Galatasaray maçına değil tüm maçlara gelirken herkes en azından bir kaç kullanılmayan eski dergi ve kitaplardan keserek gelirse muhteşem bir görsel şov yapmış oluruz. Yalnız rulo kağıtları içeri almıyorlar. Son Akhisar maçında konfetilerimizide içeri almadılar. Bizde maçın federasyon yetkilisi ile görüşerek konfetilerimizi kurtardık. Kapıdaki görevliler çok zorluk çıkarıyorlar. Herkesi konfeti yapmaya davet ediyorum.
:)[/QUOTE] Emeğinize sağlık, gerçekten çok eğlenceli bir şey bu. Tribünlerimize neşe katan görüntülere sahne oluyor. :) Bende imkanım oldukça kesip getirmeye çalışıyorum, Galatasaray maçında toplu bir şov olursa ortaya çok güzel görüntüler çıkacaktır diye umut ediyorum. :) |
istanbul yalakalarının dolduraca maç olacak.sonrada ben sivaslıyım diye gezen sözü ona yalakalara diyecek söz bulamıyom.
|
[QUOTE=ankastre;935559]istanbul yalakalarının dolduraca maç olacak.sonrada ben sivaslıyım diye gezen sözü ona yalakalara diyecek söz bulamıyom.[/QUOTE]
İstanbul yalakalarına inat bizde takımımıza nasıl sahip çıktığımızı göstermek için elimizden geleni yapalım. :) |
Taraftar olarak her yeni fikre açığız. Birlik içinde yapılacak her konuda omuz omuza Sivassporumuzu desteklemeliyiz.12. adam olmak için birlik şart.
|
[QUOTE=dibba58;935608]Taraftar olarak her yeni fikre açığız. Birlik içinde yapılacak her konuda omuz omuza Sivassporumuzu desteklemeliyiz.12. adam olmak için birlik şart.[/QUOTE]
Sivasspor taraftarının en güzel yanlarından birisi de bu.. Seviyoruz yeni organizasyonları eğer bu konuda ısrarcı olursak destek göreceğine inanıyoruz. |
Trabzonspor maçında şehrimizi gururlandıran takımımızı, Galatasaray maçında hakkıyla 90. dakika boyunca desteklemek için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz..
|
[B][QUOTE=akyuvalı;935530]Bir Afyon'lu olarak Sivassporun tüm maçlarına gidiyorum ve her maça giderken 1 çuvala yakın konfeti yaparak gidiyorum. Sadece Galatasaray maçına değil tüm maçlara gelirken herkes en azından bir kaç kullanılmayan eski dergi ve kitaplardan keserek gelirse muhteşem bir görsel şov yapmış oluruz. Yalnız rulo kağıtları içeri almıyorlar. Son Akhisar maçında konfetilerimizide içeri almadılar. Bizde maçın federasyon yetkilisi ile görüşerek konfetilerimizi kurtardık. Kapıdaki görevliler çok zorluk çıkarıyorlar. Herkesi konfeti yapmaya davet ediyorum.
:)[/QUOTE] sana helal olsun diyorum yiğido gardaşım senin şu yaptığının yarısını Sivasspor taraftarıyım diye gezenler yapsa senin yarın kadar duyarlı olsalar her maçımız mükemmel seyircili atmosferde geçer....tekrardan teşekkür ediyorum ve bu duyarlılığının devam etmesini örnek olmasını diliyorum...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;936164][B]
sana helal olsun diyorum yiğido gardaşım senin şu yaptığının yarısını Sivasspor taraftarıyım diye gezenler yapsa senin yarın kadar duyarlı olsalar her maçımız mükemmel seyircili atmosferde geçer....tekrardan teşekkür ediyorum ve bu duyarlılığının devam etmesini örnek olmasını diliyorum...[/B][/QUOTE] Site yönetiminin desteği gerekiyor, paylaşılan haberler gibi yapılacak organizasyonlar için duyurular yayınlanmasını talep ediyorum. Eğer böyle yapılırsa daha fazla ilgi görecektir organizasyonlar.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:47. |