![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Helal olsun hepsine bu disiplinli ve akıllı futbol devam eder ve bireysel hatalar azalırsa onumuz ligde de acık insallah.
Biraz daha ligde rahatlarsak artık kupada herseyş yapabiliriz... |
[B]Güzel bir galibiyet ama turu geçtik ama .Yanarımda Eneramoya yanarım...[/B]:mad::mad::mad::mad:
|
Sergen Yalcin: 10 Mac, 8 Galibiyet (5 Kupa, 3 Lig), 1 Beraberlik 1 Maglubiyet. Fazla söze gerek yok!
|
futbolun doğrularını yapan bir sivasspor izliyoruz, şükürler olsun.
[B]takım halinde savunma yapıyoruz ve[/B] maçına göre skora göre oynuyoruz ve oyun disiplini hat safhada... teşekkürler sergen yalçına, ekibine ve futbolcularımıza bize bu sevinci yaşattıkları için. |
O değilde Trabzona kupanın sapı kaldı :))
|
Oglum ts üründülünüde al Osmanoğlu'nuda al zektir git
|
[QUOTE=Tuncay;935827]Yok arkadas benim bir turlu icim isinmadi su Toramana,ayagina top geldikce,bari hatasi buyuk olmasa diye dua ediyorum.kendi gorusum su ki bu toraman sivasa kulliyen zarar.[/QUOTE]
2.golde Toraman taksi çağırmış taksi geç kalmış o yüzden yetişememiş, rakip de götürmüş gol atmış.:D |
[QUOTE=citothehan58;935834]Sergen Yalcin: 10 Mac, 8 Galibiyet (5 Kupa, 3 Lig), 1 Beraberlik 1 Maglubiyet. Fazla söze gerek yok![/QUOTE]
Takımın kondisyonu da çok iyi. |
***SERGEN HOCANIN GELİŞİYLE,adım adım takım olma yolundayız.şimdi sıradaki gelsin.
|
Hiç bukadar mutlu olmamıştım..iyi oynadık ,kazandık....Kaybettiğimiz maçlarda hiçbir zaman şerefimizide kaybetmedik ! Sivassporumuz dirilişe geçti .. Gazamız mubarek ola
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |