![]() |
Cevap: Yiğido'nun Kozu Aatıf
Bu maçta herkes elinden gelenin bir fazlasını yapmaya çalışacaktır
bundan önceki maçlardada gördükkü takım İT takımlarına karşı ayrı bir havayla oynuyor atıfda yarın bincilliği bırakıp kendi oyununu oynayarak gol şov yapacaktır. |
[QUOTE=Ahmet Ateş;937417]............................
................................. aynı zamanda da gol fırsatlarında bencilliğiyle, yüzde yüz gol olacak fırsatlarda topu arkadaşlarına vermeyip fırsatları da yok eden bir oyuncumuz. .................[/QUOTE] Benimde en büyük korkum işte bu... Golü be atayım (prim yapayım) sevdasına kapılıp aasist yapmamasından büyük endişe duyarım... |
Bu maçta atıfı kıtlerler ben Musa ve ıbrahım Akın'dan çok şey beklıyorum bakalım yarın görecez inşallah
|
Sivasspor'da sadece Atıf değil, herkes birer kozdur. Çünkü, takım oyunu oynuyoruz. Son maçlarda kalede güven veren Korcan, soldan geçit vermeyen, hücumda deparla sıfıra inip rakibi sıfırlayan Ziya, sağda futbolun şiirini yazan Cicinho, ortada kulelerimiz Costa,Ümit veya İbrahim Öztürk ilerde istikrarın simgesi Adem ve Kadir, saha içindeki Sergen'imiz İbrahim Akın, Utaka, rüzgarın oğlu Musa Sinan ve hava gücümüz Batuhan. Hangisi koz değil bunların? Ah, bir de günümüzde olursak burada herkesi mars edip yollarız.
|
Insallah bencil oynamaz bencil oynadigi zaman nefret ediyorum Aatiftan ama takimi icin oynadigi zaman Aatif suphesiz Sivasspor a cok sey veriyor.
|
[B]eski atıfı mumla arar olduk galatasaray atıfı tutarken aradan ibrahim akın ve eneramo sıyrılabilir[/B]
|
[QUOTE=ready;937526][B]eski atıfı mumla arar olduk galatasaray atıfı tutarken aradan ibrahim akın ve eneramo sıyrılabilir[/B][/QUOTE]
Eneramo yok bu maçta 3 hafta yok maalesef |
Aatif´in vitrin maci ilerlemis yasina ragmen bugün egoist oyniyacagini sanmiyorum.Bugün is bitiren bir Aatif olacaktir sahada.
Tunus´lular islerini bilir,o kadar cok var ki bunlardan Almanya´da bunu bugün herkes görecek, degisik bir Aatif olacak sahada....Isini bilen ve takimini atesleyen bir Aatif. I.Akin´in bugün dahada basarili olacagini tahmin ediyorum... Yani bugün daha güzel bir gün ve bitmesini hic istemedigimiz ve uzun süre belleklerden cikmayan ama bizim galibiyetimizle sona eren bir mac diliyorum. Ama herseyden önce tabiki taraftar ve sonra gene taraftarSivasspor´a sahada 90 dakika durmadan takimlarini desteklemelerini sadece Sivasspor´a odaklanmalarini arzuluyorum.Ne rakip takim nede rakip takim taraftarinin bizi ilgilendirmemesi lazim. |
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;937512]Sivasspor'da sadece Atıf değil, herkes birer kozdur. Çünkü, takım oyunu oynuyoruz. Son maçlarda kalede güven veren Korcan, soldan geçit vermeyen, hücumda deparla sıfıra inip rakibi sıfırlayan Ziya, sağda futbolun şiirini yazan Cicinho, ortada kulelerimiz Costa,Ümit veya İbrahim Öztürk ilerde istikrarın simgesi Adem ve Kadir, saha içindeki Sergen'imiz İbrahim Akın, Utaka, rüzgarın oğlu Musa Sinan ve hava gücümüz Batuhan. Hangisi koz değil bunların? Ah, bir de günümüzde olursak burada herkesi mars edip yollarız.[/QUOTE]
Güvendiğim dağlara kar yağdı. Korcan, adeta çizgi kalecisiydi. Yediğimiz gollerde topa çıkmaması hataydı. Ziya, Bruma'yla, Cicinho ise Yasin ve Olcan'la başedemedi. Adem ve Mehdi orta sahada adam kovalamaktan, geriye gelip top almayınca İbrahim Öztürk ve Costa topu şişirdiler ve olumlu kullanamadılar. İbrahim Akın,Atıf ve Utaka'nın bir an önce uyum sağlamaları lazım. Birbirlerinin dilinden anlamıyorlar. Musa Sinan dikine gidemedi, Batuhan ise 'Pearl Harbour' baskını yemiş ABD hava kuvvetleri gibiydi, uçamadı. Burhan, evet, çok top eziyor ama maçı 90 dakika bırakmıyor ve geriye düştüğümüzde takımın en çok direnen ve başkaldıran oyuncusu oluyordu. Eneramo'yu ve Burhan'ı aradık bugün. Ha, kozumuz Atıf ne yaptı peki? Atıf bekledi. Kimi mi? Onu rahatlatacak ve istediği pas alışverişini yapacak Aydın Karabulut'un affedilip takıma geri dönmesini. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |