SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un büyük planı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38832)

citothehan58 25.02.2015 20:09

Cevap: Sivasspor'un büyük planı

[QUOTE=cemahmety;938101]Ligede alacağımız sıralamayla Avrupa hesapları yapmanın hiç bir anlamı yok bu çok zor zaten. Ama Türkiye kupasında önce Kayseriyi sonra (muhtemel olan GS) gelecek rakibimizi eleyip finale kalacağımız takdirde Avrupaya gidebiliriz[/QUOTE]

Gardas finala kalsak bile ya finali kazanmamiz gerek ya da duruma göre ilk 6 arasinda olmamiz lazim.

Ilk 6 söyle olusuyor diyelim:

1. Besiktas 2. Galatasaray 3. Fenerbahce 4. Bursaspor 5. Trabzonspor 6. Basaksehir

Simdi 1-4 takimlar kupayi alsa onun yerine normalde 5. takim gider. Fakat Bursa cezali oldugu icin Trabzon Bursanin yerine 4. olarak Basaksehir de 5. olarak yani kupa icin gidiyor.

Ya Kupayi alacagiz ya da ilk 6 icine yer almamiz lazim o kadar basit. Kupa yolu da en iyisi 2x Kayseri ceyrek final, 2x Manisa/GS yari final (GS maalesef daha yüksek) ve 1x Final (Bence Bursa/Fenerbahce olur)

cengo64 25.02.2015 20:31

Galatasaray maçını hem futbolcu kalitemizin düşüklüğü hem de rakibin daha çok koşması nedeniyle kaybettik.Bütün futbol hayatları umut veren futbolcu olarak gecen 2 futbolcu İbrahim Akın ve Batuhan la beraber oynarsan orta sahayı da hucum hattını da bırakıyorsun.Bana bi de Ademin sırf bu maçta deği hemen her macta ne işe yaradığını bana biri anlatsın.Sergen belki de bu maçta zayıf takım imajı vermiş olabilir rakiplere.Umarım bizim gördüğümüzü o da görür.Gerçi görse ne olacak.Yönetim sayesinde elinde futbolcu yok ki.Eldekilerinde nerdeyse yarısı sakatlanıyor.Ancak yine de bana göre ideal kadro;

Korcan

Cici Ümit Da Costa Fatih

H.Arslan Mehdi

Burhan Atıf Musa

Utaka

cılgınsivas58 25.02.2015 22:35

bence ligde kalsak yeter fazla birşey istemiyorum
eğer ki gençleri yenersek bjk 1 puan alsak bile işler bizim lehimize gelişebilir
ama maç maç gitmek lazım

cılgınsivas58 25.02.2015 22:37

[QUOTE=cengo64;938104]Galatasaray maçını hem futbolcu kalitemizin düşüklüğü hem de rakibin daha çok koşması nedeniyle kaybettik.Bütün futbol hayatları umut veren futbolcu olarak gecen 2 futbolcu İbrahim Akın ve Batuhan la beraber oynarsan orta sahayı da hucum hattını da bırakıyorsun.Bana bi de Ademin sırf bu maçta deği hemen her macta ne işe yaradığını bana biri anlatsın.Sergen belki de bu maçta zayıf takım imajı vermiş olabilir rakiplere.Umarım bizim gördüğümüzü o da görür.Gerçi görse ne olacak.Yönetim sayesinde elinde futbolcu yok ki.Eldekilerinde nerdeyse yarısı sakatlanıyor.Ancak yine de bana göre ideal kadro;

Korcan

Cici Ümit Da Costa Fatih

H.Arslan Mehdi

Burhan Atıf Musa

Utaka[/QUOTE]
utaka forvette oynadoğı zaman birşey yapamıyor hakanın da kalitesi belli düzgün pas atamıyor

cılgınsivas58 25.02.2015 22:37

bu büyük planda sıfır çekmiyekte amana

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49.