![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
bu maçta takım motivasyon sorunu yaşadığını düşünüyorum takımda vurdum duymazlık hakim korcan fena değildi
|
bir puana oynadık ve aldık. eldeki kadro belli. at hırsızı tipli utaka'yla her maç bir kişi eksik oynuyoruz. bu kadar etkisiz ve faydasız bir adam görmedim. neyse deplasmanda bir puan iyidir.
buna da şükür... |
Her şeyden önce 1 puan almak deplasmanda kotu sayılmaz..
Oynanan futbol ise bir felaket... Bu kadar kötü oynayan bir Sivasspor uzun süredir seyretmemiştim... Biraz Kadir ve Korcan...Diğerleri ise tamamen verimsiz ve başarısız... Gelecek maçların zorluğu düşünüldüğünde takım oyununun acilen geliştirilmesi gerekiyor.. Bu görev ise Sergen Yalçın'ın... Cicinho Carlos döneminde ki kadar etkili değil..Hucum gucumuz eksi yönde etkileniyor....Cicinho daha özgür oynatılmalı... Utaka yerine Batuhan'a şans tanınmalı...Her ne kadar Batutan taraftar tarafından pek sevilmesede Utaka'dan daha verimli oynuyor.. |
atıf adem rezil utaka geziyor fatih ın çooook ekmek yemesi lazım dakosta vasat ümit dan dun kaleci normal kadir burhan maçın en iyisi takım olarak derseniz saman alevi gibi iki pas yapıp üçüncüsünü kaptırıyoruz bu oyunla degl süper ligi ptt bile bize fazla gelir sergen yanlış oynattı takımı ziya neden kesildi batuhan neden geç alındı noyuna sinan yılmazer berbat oynadı kısaca hak etmedigimiz bir puan genede iyidir hakeme gelince şerefsizler bize gelince kör oluyor rakibe gelince kılı kırk yarıyorlar kötü ve kasıtlı yönetim.
|
Maçı canlı izledim misafir tribün yerine kapalı tribünde oturdum ama bir baktım orasıda hep Sivasspor taraftarı ile dolu maça gelince sahada adete kayıptık bir puan için şükür etmek gerek yalnız bu maç birşeylerin habercisi olabilir takımda Düşüş Başlıyor bırakın İstanbul Takımları ile sidik yarıstıymayı asıl rakiplerimiz ile olan Maçları almamız gerek
|
Çok zevksiz bir mücadele oldu, 2. yarının sonlarına doğru gençlerin kaçırdığı pozisyonlar olmasa uyuyakalacaktım. Gençler yense aramızda ki puan farkı açılacaktı. bir puanda şu durumda bizim için çok değerli.
|
[b]İyi futbol iyi oyuncuyla oynanır,eğer forvetin utaka ve batuhansa,ortasahan adem ve kadirse,solbekin fatihse,sağ açığın burhansa ,oynıyacakları futbol bukadar olur,haa bize iyi futbol değil puan yada puanlar lazım ,onun için haketmediğimiz 1 puanı aldığımız için belkide sevinmeliyiz,bu 1 puanıda,ümit,dacosta,cicinyo ve korcanın özverili oyununa borçluyuz,özellikle cicinyonun çizgiden çıkardığı inanılmaz pozisyon gol olabilirdi,maçın sivasspor için kırılma noktalarıda vardı ,çok kötü oynadığımız halde 3 puanıda alabilirdik,batuhan penaltı noktasında düzgün vuruş yapsaydı,yine rakip az adamla yakalandığında batuhan topu ayağına dolamayıp atıfın önüne doğru atabilseydi 1 gol atıp galip gelebilirdik,bana göre maça her 2 takımda 1 puana razı ,atarsakda 3 puan alırız mantığıyla çıktılar,mesut bakkal baktıki sivassporda iş yok ,sivası kötü yakaladım hiçdeğilse biraz bastırıyımda gol atarım dedi hücüma 3 oyuncu aldı ,azdaha galipte geliyorlardı,şunuda söylemek lazım, mesutbakkal gelmeseydi gençlerin bundan önceki halini rahat yenerdik,adam sivassporu çok iyi analiz etmiş ,sergen hocayı herkes çok şişirdi,tesadüfen aldığımız 2 3 maçla düzlüğe çıktıkta ,bu futbolla bjk ye ,fb ye trabzona ,bursaya rezil kepaze oluruz ,musa sinan saHada yoktu ,keşke i.akın oyunda kalsaydı ,şu birgerçek ,eneramo olmazsa bu takımın forveti yok,sol kanadımız zaten yok ,aydın cezalı ve affedilmiyor ,uzun lafın kısasıı hiçde hakettiğimizi düşünmediğim 1 puana yatıp kalkıp dua ve şükredelim ,gençler biraz şanslı olsaydı enaz 5 lik olurduk ,hakem etliye sütlüye kaRışmadı ,rakibin taktik faullerine sarı göstermeyip, da costa ve ademe haksız gösterdiği sarı kartın haricinde çok iyi maç yönetti,sivasdan,istanbuldan ve diğer yerlerden gelipte destek olan taraftarlara teşekkür ederim,maçın ilk başlarında iyi destek oldularda sonrasında sesleri çıkmadı bu kötü futbola 1 puan iyidir [/b]
|
Deplasmanda 1 puan iyidir inşallah önümüzdeki hafta Beşiktaş'tan da puan ya da puanlar alarak yukarıya doğru çıkmaya devam ederiz.
|
Kasımpaşa macında oldugu gibi gene 1 puanı Cicinho sayesnde kurtardık varol be Cici :)
|
Elbette Sergen Hoca bizim 1000 katımız daha iyi bu isten anlıyor ama gecen hafta GS ye karsı 2 top yapan az mucadeleci onlibero ve de dahası onlerinde 4 tane savunması olmayana adamla pynayıp bu hafta Burhan gibi mucadeleci ve ortasahaya destek veren bir adam 11 de iken KAdir i kullanmak nasıl bir olaydır ben çözemedim.
Bana göre Burhan kadroda iken Mehdi Adem yapılabilirdi... Onun haricinde deplasmandan 1 puan her sekil iyidir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21. |