![]() |
Cevap: Sivas'ta Mutluyum
Balıkesirspordaki sağbek Uğur Akdemir bence takoz Recepden sonra gelen futbolumuzun başka bir takozu Sivası küçümseyince üzülmüştüm ama Allah bize Cicinho'yu bağışladı.
|
Gidip milyon dolarları batırmaya gerek yok
Al sana adamında topçunun da en hası Görmüş geçirmiş adamın hali bir başka oluyor |
[B]işte gerçek bir yıldız ve gerçek bir lider...teşekkürler PROF. CİCİNHO...evet sen bu takımın profesörüsün...[/B]
|
[B][QUOTE=DOGU_BEY;938878][B]işte gerçek bir yıldız ve gerçek bir lider...teşekkürler PROF. CİCİNHO...evet sen bu takımın profesörüsün...[/B][/QUOTE]
ayrıca en azından 2 sene daha rahat top oynarsın ve futbolu bizde bırakmalısın ama transfer de gerçekleştirirsen sonuna kadar helal olsun derim çünkü sen bunu fazlasıyla hakediyorsub PROF. CİCİNHO...[/B] |
Kısaca...
Karakterinle Kariyerinle İnsanlığınla Profesyonelliğinle Memleketimiz hakkında düşüncelerinle 12 numara bir adamsın VESSELAM... O forma sensiz nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Sen bu takımla bostonunla bile oynarsın. Nefesin ve varlığın bile yeter. HELAL OLSUN sana CİCİNHO.... |
İşte Gerçek bir Dünya Yıldızı ve ADAM GİBİ ADAM.Tam bir profösyonel.sivasspora Gelmende emegi geçen herkese binlerce kez gönülden teşekkürler
|
Adamın hasısın hası gardaş.Sivasspor ve sivassporlu yiğidolarda seni seviyor.
|
[b]CİCİNYO yu sivasspora transfer eden, ettiren,bu transferde emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim,kariyeri belli,birzamanlar r.carlosla takım arkadaşı olmuş,r.madrid ,romada oynamış ,sivasla kıyaslanmıyacak önemli şehirlerde futbol hayatını devam ettirmiş oyuncu,geldiğisezon asist kralı olmuş yaptığı asistlerle sivassporu zirveye taşımış oyuncu,sivasspor ve sivas şehri hakkındaki düşünceleride gayet iyi,bundan öncede sivasa birçok yabancı oyuncu geldi gitti,bana göre cicinyo hem karakter,hem futbolcu,hemde kariyer olarak hepsinden daha iyiolanı,başarılarının devamını diliyor ,kendisini çok seviyorum [/b]
|
gardaslar bizim sicak insanligimizdan kaynaklaniyor ne kadar sevgi varsa o kadar sevgiyi görürler yeterki biz hep sicak kalalim yabanci insanlara cicinho gibileri cok geliyor onun sayesinde
|
helal olsun bir çok yerli futbolcudan daha çok sahipleniyor Sivassporu ve Sivası 40 yaşına kadar oynayan bir sürü futbolcu var inşallah sende onlardan biri olur 3-4 sene daha Sivassporumuzda oynarsın
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15. |