![]() |
Cevap: STY 23.Hafta Puan Durumu
[QUOTE=izmirliyigido;939397]Kardeşim benim sanırım bir algı hatası yapmışsın. Listede adın var.
163. sıraya bakarsan 112 puanla ismin yazılı. Yine de başka sorun varsa bildirirsen bakarız.. Selamlar, .[/QUOTE] [B]Zor bir görevdesiniz izmirliyigido'm.. Hakkınızı bize helal ediniz..[/B] |
[QUOTE=Rallim58;939399][B]Zor bir görevdesiniz izmirliyigido'm..
Hakkınızı bize helal ediniz..[/B][/QUOTE] Helal olsun, bütün amacım hak yemeden herkese eşit davranarak herkesin aynı anda aynı mutluluğu alması için adaletli olmaya çalışıyorum.. . |
bu hafta 58.sıradayım güzeeel :)
|
Kısır haftada kısır puanlar. Emeklerine sağlık Yalçın abi
|
1. Cley 40
2. 58SAVIS58 37 [B][I][COLOR="Red"]3. zereya 36[/COLOR][/I][/B] 4. rehberlikci 31 5. YigidooSivas58 29 Üst sıralara tırmanıyoruz, haydi hayırlısı, İnşallah Rizeyi 3 1 yeneriz |
Ortalamaların altında sonuçlar alınmış. Yine de zirvede olmak güzel. Teşekkürler Yalçın abi
|
ilk baslarda 24 puanim vardi izmirliyigido gardasim ama orda göremeyince az kizdim :rolleyes:
|
[QUOTE=Rasimsivasli;939314]ayip ayip ya ben 24 puandaydim suan kendi ismimi bile bulamiyorum[/QUOTE]
Evvela emeklerine sağlık. Çok iyi bildiğim için söylüyorum, onca işin varken şu meşakkatli görevi aylarca yıllarca yapıyorsun teşekkürler izmirliyiğido... Rasimsivasli bey umarım görmüşsünüzdür.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01. |