SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Tebrikler Sergen Yalçın! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38896)

Kizilirmak58 19.03.2015 07:17

Cevap: Tebrikler Sergen Yalçın!

maalesef üzülerek ifade eedeyim hakkımızn korunması için türkiyede sergen gibi yağtığı yapmak gerekiyor sergende türkiye şartlarını çok iyi biliyor. az bile yaptın sergen destekliyorumm futbulun katillerine..

sebasteia 19.03.2015 07:33

[QUOTE=50sekiz;940243]Neyin tebrigi bu?
Kritik Bursa macinda maci tribünden izleyecek olmasinin mi?
Tepki konacaksa yanindaki yardimcilari koysun ya da mactan sonra YÖNETIM tepkisini koysun.
Asli astari anlamsiz bir kupa maciydi + telefisi olan bir macti.
Simdi ne oldu? 1 oyuncun Bursa macinda yok hocan da tribünde..
Keskin sirke küpene zarar beyler.. Ligde can derdinde olmazsin anlarim tepkini ama Bursa maci kaybedilirse de insana sorarlar deger miydi bu kadar duygusalliga diye... en azindan ben sorarim.[/QUOTE]

dik durmanın, hakkını savunmanın tebriği bu. sergen bu yaptığı hareketle içeriye dışarıya, hakeme, futbolcusuna herkese mesajını verdi. hakem adam gibi yönetecek, futbolcu da hocasının bu işi ne ölçüde ciddiye aldığını görecek. bursa maçında tribünde olarak ruhsuz futbolculara da dersini verdi şimdiden.

Travis Bickle 19.03.2015 08:14

[B][FONT="Comic Sans MS"]gerektıgınde diş gösteren hakkını yedırmıyen takımını yalnız bırakmayıp sahıp cıkan sergen hoco ya bı tebrıkde bızden[/FONT][/B]

onur0634 19.03.2015 09:32

Sonuna kadar destek veriyoruz Sergen Hocaya.Kadire kırmızı kart verdi diye demiyorum.O hakem yorumudur ancak hakem bütün takdir haklarını Süleyman Hurmaya yalakalık olsun diye Kayserispordan yana kullandı resmen maçı katletti.Bende diyorum ki bu ligde işler bu şekilde yürüyor Sinan Engin gibi bi manajerde sen bulacaksın bakın bakalım kimse hakkınızı yiyebiliyor mu..??

onur0634 19.03.2015 09:37

Kangalı çakala boğdurmaya çalışıyorlar...

Ferhat06 19.03.2015 09:39

[QUOTE=50sekiz;940243]Neyin tebrigi bu?
Kritik Bursa macinda maci tribünden izleyecek olmasinin mi?
Tepki konacaksa yanindaki yardimcilari koysun ya da mactan sonra YÖNETIM tepkisini koysun.
Asli astari anlamsiz bir kupa maciydi + telefisi olan bir macti.
Simdi ne oldu? 1 oyuncun Bursa macinda yok hocan da tribünde..
Keskin sirke küpene zarar beyler.. Ligde can derdinde olmazsin anlarim tepkini ama Bursa maci kaybedilirse de insana sorarlar deger miydi bu kadar duygusalliga diye... en azindan ben sorarim.[/QUOTE]

Kadir'in eline çarpan topa sarı kart verdiği için hakemi tebrik mi etmeliydi?

Ferhat06 19.03.2015 10:23

Kenarda hocalar oyuncuyla birlikte top oynuyor mesela Hikmet Karaman;adam hem futbolcusunu motive ediyor hem de hakemi baskı altına alıyor.Biliç de öyle hakeza.Sergen Hoca gerekeni yapıyor,geç bile kaldı.

karasarlıyiğido 19.03.2015 15:56

helal olsun bende çok takdir ettim serğen hocayı ama bunlar bize karşı bilincli birşeyler yapıyorlar cünkü bu hafta da diğer kaşar hak yiyici olan tolga özkalfa yı vermişler yönetimde sergen gibi hakkını aramazsa gözgöre gözgöre bizi yiyecekler dikkatli olmalıyız

çorluluyiğido 19.03.2015 16:50

sergen helal olsun sana.bunla yetinmemeli hakemin yanlış kararında en az 7 8 kişiyle hakemin başında toplanıp baskı yapmalıyız tribünden baskı yapmalıyız bunları birçok avrupa klübü yapıyor ve işe yarıyor.

cemahmety 19.03.2015 17:17

Kesinlikle Helal olsun Sergen Hocaya takımının hakkının sahada yenilmesine asla müsaade etmiyor, her aman tepkisini ortaya koyuyor. Sergen Yalçının bütün ulusal medyada popüler olması bu yönde bütün Anadolu takımlarının haklarının yenildiğini yüksek sesle bağırması çok önemli. Süper lig sadece 4 tane olduğundan daha büyük gösterilen takımdan ibaret değil. Daha kaliteli bir ülke futbolu için her şeyden önce şu hakemlerin kendilerine çeki düzen vermesi lazım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:57.