SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Milli Formayı Bırakıyor... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38926)

antik58 31.03.2015 07:11

Cevap: Milli Formayı Bırakıyor...

Eşek yüküyle para alıyorsun, haddinden fazla değer görüyorsun, futbolcu olmasan belkide sokakta çoğu insan sana saat sormaya bile tenezzül etmeyecekken, sen ukalalık ve sorun çıkarma da sınır tanımıyorsun! Seni bilmem ama ülkemiz ve futbol için hayırlı bir karar olduğu aşikar.

Ferhat06 31.03.2015 08:46

Adam zaten gelmiş 35 ine bıraksa n'olacak.Yıllardır futbol seyircisine yaptığı eziyet yanına kar kaldı.Türk futbolu için güzel bir başlangıç olsun.

Rallim58 31.03.2015 08:56

[QUOTE=Ferhat06;941144]Adam zaten gelmiş 35 ine bıraksa n'olacak.Yıllardır futbol seyircisine yaptığı eziyet yanına kar kaldı.Türk futbolu için güzel bir başlangıç olsun.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"]Milli formadan değil, Türk futbolundan uzak kalmalıdır mı demek istedin? :)

Futbolu bıraktıktan sonra, Tv'lerde spor programlarında boy gösterir :)[/FONT][/I][/B]

Ferhat06 31.03.2015 09:04

[QUOTE=Rallim58;941145][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Milli formadan değil, Türk futbolundan uzak kalmalıdır mı demek istedin? :)

Futbolu bıraktıktan sonra, Tv'lerde spor programlarında boy gösterir :)[/FONT][/I][/B][/QUOTE]

onun konuştuğu programı kimse seyretmez.ahh keşke bir denese.

ayna26 31.03.2015 09:32

Aslında olması gereken onun "Milli formayı bırakması" değil, "Milli Formanın ona bırakılmaması" dır.Bir futbolcu düşünün ki, her maçda agresif, her maçta saldırgan ve her maçta oyunun seyir zevkini şiddet tarzı eylemlere yönlendiriyor.Türk futbolu bu ve bu tarz futbol kimliklerinden temizlenmelidir.Gençlerimize en iyi örnek olacak sporcuların her manada olumlu model alınabilecek bir yapıda olması gerekir.Futbolcu dediğin gerek oynadığı takımda gerekse mensubu olduğu milli takımda özverili ve bir o kadar da olumlu insani davranışlar sergilemesi lazım ki herkes o tarzdakileri ayakta alkışlasın.Ben konu başlığında ele alınan futbolcu ve onun tarzında olanların oynadığı maçları izlemekten ar ediyorum!Umarım Türk futbolu bu menfi durumlardan kurtulur ve yepyeni bir yüzle yeni bir geleceğe emin adımlarla yol alır.

mdogan58 31.03.2015 10:36

[QUOTE=58hsn58;941101]Bende mactaydim, oyle boyle degil baya bi kufurlu protesto oldu:D[/QUOTE]
Aman abini maca goturme ha

58svs58 31.03.2015 11:11

her yerde ıslıklansada sivasta alkışlanır demedi demeyin.

58svs58 31.03.2015 11:15

[QUOTE=34MUAMMER58;941116][B]ATIFI türk vatandaşı yapsınlar,50 tane emre eder:D [/b][/QUOTE]

ben senin her yorumunu beğenerek okuyorum. Ama bu yorumun biraz orantısız olmuş. emre ile atıf insanlık adına kıyaslanamaz. kıyaslanırsa elin yabancısı bizim milli takım kaptanından 50 değil 500 tane eder. Futbolda emre ve volkanı istemiyorum, istemiyoruz.

Rallim58 31.03.2015 11:56

[B]Türk futbolundan 4-5 tane, İTici isimlerini sayınız denilse;

Bu isimler, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Melo, Gökhan Töre, Batuhan Karadeniz ....... diye sıralanıyorsa biraz düşünüp durmak lazım...

Hangi futbolsevere, sorsanız bu isimleri veya bu isimlerden en az 3-4 tane ismi banko sayıyorsa, bendeki bozuk olan nedir? diye çok düşünmesi lazım...[/B]

58YIGIDO58 31.03.2015 12:51

Tam isabet olmus senin gibi karaktersizler yuzunden Milli Takimin tadi yoktu.
Hollanda maci gosterdiki emre olmadan milli takim daha iyi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01.